Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuplurile care au implinit 50 de ani de la casatorie, sarbatorite la Cumpana (galerie foto)

ro

15 May, 2010 03:43 2101 Marime text
dscf0634.jpgConsiliul Local Cumpăna a organizat, la iniţiativa primarului Mariana Gâu, şi în parteneriat cu Organizaţia creştin-umanitară World Vision România - Echipa zonală Constanţa, sărbătorirea Zilei Internaţionale a Familiei.

Cu această ocazie au fost sărbătorite familiile din Cumpăna care în acest an au aniversat Nunta de Aur. De asemenea, au fost sărbătorite şi viitoarele familii - cuplurile din Cumpăna care se vor căsători luna aceasta, precum şi copiii care s-au născut în perioada ianuarie-mai 2010.

Cuplurile care au aniversat Nunta de Aur au primit diplome de certificare a „recordului", precum şi cadouri utile în gospodărie, oferite de World Vision. Daruri au primit şi viitoarele cupluri de tineri căsătoriţi, precum şi nou-născuţii.

Printre cumpănenii care anul acesta îşi serbează Nunta de Aur s-au aflat şi Ion şi Alexandra Chiriac, care s-au declarat foarte fericiţi de împlinirea a 50 de ani de căsnicie. A fost serbată şi familia Zaraf, care a aniversat 59 de ani de la căsătorie. Ion şi Maria Zaraf au fost prezenţi la ceremonia de la Casa Căsătoriilor din Cumpăna şi arătau la fel de fericiţi ca în prima zi de viaţă în cuplu, doar cu ceva ani în plus. „Cumpăna este o comunitate tradiţională, care nu concepe viaţa în afara familiei. Din ce în ce mai mulţi sunt aceia care nu mai cred în valorile familiei, iar rezultatele sunt dezastruoase. Îmi place să cred că acestea sunt doar accidente", a declarat viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu.

Deşi nu a putut fi prezentă la eveniment, fiind plecată pentru a susţine şi a promova proiectele comunei Cumpăna, primarul Mariana Gâju, le-a urat celor prezenţi „La mulţi ani!" prin telefon, aparatul fiind conectat la o staţie de amplificare a sunetului. Astfel, sărbătoriţii au primit urările primarului Mariana Gâju, în direct. „Deşi fizic nu sunt cu dumneavoastră, cu sufletul sunt acasă, la noi, la Cumpăna, în sânul familiei noastre", a afirmat ea. „Sunteţi modele de viaţă pentru noi toţi. Sunteţi modele a ceea ce înseamnă dragostea dintre doi oameni, care împreună au clădit o casă, au sădit un pomn şi au dat naştere unor urmaşi. Să dea Dumnezeu să ne întâlnim şi să serbăm şi cei 75 de ani de căsătorie", le-a urat primarul comunei Cumpăna, cuplurilor de „aur". Totodată, Mariana Gâju le-a urat casă de piatră tinerilor căsătoriţi şi „La mulţi ani!" bebeluşilor sărbătoriţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii