Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea lui Eugen Marin, reprezentantul Ministerului Transporturilor în CA-ul Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ (documente)

ro

27 Aug, 2014 00:00 4071 Marime text
Eugen Marin este şeful Serviciului Probleme Speciale în cadrul Ministerului Transporturilor, dar şi membru în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu“. Şi el, ca şi ceilalţi membri, a intrat în actuala echipă de conducere a aeroportului în vara anului trecut, odată cu numirea lui Cristian Moldovanu în funcţia de director al acestui obiectiv.
În ceea ce priveşte declaraţia de avere a reprezentantului Ministerului Transporturilor, iată cu ce se lăuda acesta în iunie 2014, potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul aeroportului.

Eugen Marin este posesor al unor terenuri agricole, unul cu o suprafaţă de două hectare în comuna Ziduri, judeţul Buzău, dobândit prin moştenire în anul 1995, al doilea cu o suprafaţă de 1,5 hectare, în comuna Boldu, judeţul Buzău, dobândit tot prin moştenire în anul 1995, precum şi al unui teren agricol de 1.400 mp în satul Ghimpaţi, judeţul Dâmboviţa, achiziţionat în anul 2010. Dacă primele două terenuri sunt deţinute împreună cu Jana Marin, pe cel de-al treilea, este proprietar împreună cu soţia sa, Anca Marin.
La capitolul clădiri, Eugen Marin a declarat că deţine, tot împreună cu Jana Marin, în cote egale, un apartament de 60 mp în Bucureşti, dobândit prin moştenire în anul 1995, şi un altul de 50 mp, dobândit prin vânzare - cumpărare în anul 2006, tot în Bucureşti, împreună cu soţia sa, Anca Marin. Marin mai deţine un autoturism Ford Focus, fabricat în 2008, dobândit prin contract de vânzare - cumpărare în baza ordonanţei privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la CEC în vederea achiziţionării de autoturisme.

În ceea ce priveşte veniturile familiei Marin, acestea au fost alcătuite din salariul încasat de Eugen Marin de la Ministerul Transporturilor, în valoare totală de 34.636 de lei, din salariul soţiei, în sumă totală de 40.195 de lei, ea fiind, de asemenea, angajată la Ministerul Transporturilor, şi din alocaţia celor doi copii, în valoare totală de 1008 lei. La acestea se mai adaugă veniturile realizate de Eugen Marin din indemnizaţia de membru al Consiliului de Administraţie al Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“, însumând 28.658 de lei, şi din indemnizaţia de membru în Comisia pentru Pregătirea şi Derularea Primei Etape a Procesului de Privatizare la CN Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA Galaţi, însumând 3.153 de lei.
Aşa cum reiese din declaraţia de avere din anul 2010 a soţiei sale, Eugen Marin a mai fost, în trecut, membru în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia“, precum şi în Consiliul de Administraţie al CN CFR SA - bulevardul Dinicu Golescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii