Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost identificaţi cei doi şoferi din Constanţa care se şicanau în trafic pe DN1

ro

01 Mar, 2017 16:50 4797 Marime text

Polițiștii rutieri au identificat doi conducători auto care efectuau manevre de șicanare, punând în pericol traficul, pe DN1, în zona municipiului Ploiești

Duminică, 26 februarie a.c., polițiștii rutieri s-au autosesizat cu privire la conținutul unui material video postat pe o rețea de socializare, de către un participant la traficul rutier. 

În fapt, din filmare reiese un comportament de șicanare dintre doi conducători auto, care se deplasau pe DN 1, în zona municipiului Ploiești, pe sensul de mers către județul Brașov.

Cei doi, în condiții de trafic intens, ar fi efectuat manevre menite să perturbe confortul și sentimentul de siguranță a celorlalți participanți la trafic.

Cei în cauză, doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 49 de ani, ambii domiciliați în municipiul Constanța, au fost identificați și depistați de polițiștii rutieri.

În urma audierii acestora, polițiștii le-au pus în vedere să manifeste prudență și respect în trafic și li s-a atras atenția asupra obligativității respectării normelor rutiere.
    

Poliția Română vă recomandă să fiți politicoși și civilizați în trafic, iar în cazul în care sunteți martor sau victimă ale unei infracțiuni, să apelați la numrul de urgență 112.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manct 01 Mar, 2017 21:04 Politia sa se ocupe si de carutrle de pe DN care pun cu adevarat in pericol vita soferilor! Mulțumesc