Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Torturi pentru segmentul corporate Natalia Petrovici i-a îndulcit pe angajaţii ABC Val

ro

21 Dec, 2010 14:04 8228 Marime text

cap_6.jpgNatalia Petrovici, „magicianul" care face torturi de poveste la Chocolitious i-a încântat pe angajaţii lui Vasile Costea de la ABC Val la petrecerea organizată în cinstea companiei.

Tortul pregătit de Natalia pentru cei de la ABC Val a avut forma unor cărămizi peste care trona o cască de constructor, imprimată cu numele firmei. „Sunt clienţi mai vechi de-ai mei. Am făcut torturi pentru evenimentele familiei Costea. Când mi s-a spus despre această petrecere m-am gândit ce tort s-ar potrivi, iar acest model mi s-a părut foarte potrivit, mai ales că ei se ocupă de construcţii", spune Natalia Petrovici. Creatoarea de torturi de la Chocolitious explică faptul că segmentul corporate este foarte ofertant. În cazul în care conducerea unei companii nu ştie ce spectacol să ofere angajaţilor săi la o petrecere a firmei, se poate alege foarte uşor un astfel de tort care poate crea senzaţie: „Spre exemplu, mi s-a spus că cei de la ABC Val nu au vrut să taie tortul, pentru că li s-a părut prea frumos. Însă, soţia domnului Costea a insistat şi, până la urmă, cu toţii au mâncat tortul din... cărămizi. Tot pentru firme am mai făcut un tort în formă de sticlă de şampanie, însă se pot face şi biscuiţi inscripţionaţi sau alte bunătăţi personalizate. Chiar dacă este un segment foarte important, din păcate nu este foarte dezvoltat la noi, în acest moment". Natalia Petrovici povesteşte că a lucrat la tortul pentru ABC Val mai bine de 12 ore.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vecinu de pe eminescu 21 Dec, 2010 15:06 A uitat sa precizeze pretul la kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!care este unul mai mult decit "NESIMTIT",MERGETI SI CONVINGETI- VA!!!!!!!!!!SE CREDE LA PARIS "DOMNISOARA"!!!