Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren situat în zona unui hotel din Mamaia a intrat în patrimoniul UAT Constanța. Vezi detalii

ro

24 May, 2024 12:51 513 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Noi zone urmează să fie introduse în Registrul local al spațiilor verzi, după ce acestea au făcut obiectul trecerii din domeniul privat în domeniul public, cu destinația de spațiu verde. Spre exemplu, un teren situat în zona Hotelului Perla din stațiunea Mamaia a intrat în patrimoniul UAT Constanța, a transmis printr-un comunicat Primăria Municipiului Constanța.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali în ședința din aprilie a acestui an.

Imobilul teren a fost declarat bun de uz și interes public local, având destinația de spațiu verde. Prin stabilirea apartenenței terenului la domeniu public, terenul nu mai poate face obiectul vânzării.

Cei 3.644 mp intrați în patrimoniul verde al municipiului Constanța vor fi valorificați prin realizarea unor proiecte de reamenajare a spațiului public.
Primăria Constanța continuă să facă demersuripentru introducerea în domeniul public a unor suprafețe ca spațiu verde, prin inițierea unor proiecte de hotărâre cu privire la atestarea la domeniul public al UAT Constanța. 

Citește și:
Ședință ordinară a CJ Constanța! Retragerea UAT Județul Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii