Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo - 27 februarie

ro

27 Feb, 2011 13:07 1371 Marime text

Astăzi vremea va fi deosebit de rece, geroasă local dimineaţa în sud şi în est. De asemenea, nu scapă de gerul matinal nici zone restrânse din centrul ţării. Va fi însă o zi predominant însorită, exceptând regiunile extracarpatice, unde norii mai lasă izolat şi fulguieli.

Temperaturile maxime se vor încadra între minus 5 şi 5 grade, iar vântul va sufla cel mult moderat. În zonele joase local va fi ceaţă, asociată pe spaţii restrânse cu burniţă, mai ales în Câmpia de Vest, unde se menţin şi condiţiile de polei.

În Bucureşti ziua începe cu o dimineaţă friguroasă. Mercurul coboară în termometre până la minus 8, minus 9 grade în zori. Pe timpul zilei cerul va fi temporar noros, dar putem spera şi la puţin soare, însă temperatura maximă rămâne negativă. La amiază vor fi în jur de minus 2 grade, sub valoarea normală cu 5, 6 grade.

Mâine vremea rămâne deosebit de rece, local geroasă dimineaţa în sudul şi estul ţării şi în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, dar nori aducători de fulguieli mai ocupă jumătatea de est a ţării. Vântul va sufla moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între minus 6, minus 7 grade în nordul Moldovei şi 4, 5 grade în Transilvania.

În zonele joase local va fi ceaţă, posibil persistentă în regiunile vestice.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii