Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța În căutarea celei de-a 16-a victorii! Baschetbalistele, meci în Giulești, handbaliștii - la Bacău

ro

18 Mar, 2023 16:08 1038 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

 
  • Cu o victorie, baschetbalistele CSM Constanța pot spera să intre de pe locul 2 în play-off.
 
În ultima etapă din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet, întrecerea feminină, CSM Constanța joacă pe terenul celor de la Rapid București.
 
În clasament, echipa de pe litoral, pregătită de Tatiana Gallova, ocupă locul trei, cu 34 de puncte (după 15 victorii și patru înfrângeri), pe când Rapid se află pe patru, cu 31 de puncte. Meciul va fi sâmbătă, 18 martie, de la ora 18.30, în direct pe FRB TV. „Cu o victorie, baschetbalistele CSM Constanța pot spera să intre de pe locul 2 în play-off, dacă Sepsi Sfântu Gheorghe își respectă blazonul și câștigă acasă cu Baschet UAV Arad. Echipa noastră merge în Giulești pentru cea de-a 16-a victorie a sezonului“, este mesajul clubului constănțean.
 
Liga Națională de handbal, la masculin, se reia după meciurile echipei naționale din preliminariile Campionatului European din 2024, iar jucătorii de la CSM Constanța, antrenați de George Buricea, merg la Bacău pentru a obține cea de-a 16-a victorie din acest sezon. Meciul CSM Bacău (locul 8, cu 26 de puncte) - CSM Constanța (locul 2, cu 47 de puncte) se joacă sâmbătă, 18 martie, de la ora 15.45, și va fi în direct pe Pro Arena. „Handbaliștii noștri vor toate punctele puse în joc, pentru a se menține pe locul 2 în Liga Zimbrilor“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

Baschetbalistele de la CSM Constanța, victorie confortabilă în fieful ultimei clasate
 
Handbal
CSM Constanța, pe doi în Liga Națională, după 15 victorii în 20 de meciuri. „Nu contează cu cine joci, trebuie să fii foarte serios“

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii