Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Poli Iași - Farul Constanța Hagi - „Pentru a spera la un rezultat pozitiv, trebuie să facem un meci complet“ (VIDEO)

ro

29 Nov, 2023 14:11 2339 Marime text
  • Cu o serie de șase partide consecutive în campionat în care nu a cunoscut gustul victoriei (două înfrângeri și patru egaluri), Farul e în afara pozițiilor de play-off.

Etapa a 18-a a sezonului regular al Superligii 2023/2024 începe vineri, 1 decembrie 2023, cu partidele FC Voluntari – Petrolul Ploiești (de la ora 17.00) și Poli Iași – Farul Constanța (de la ora 20.00).

Aflată pe locul 11 în clasament, cu 20 de puncte, FC Voluntari a învins în etapa trecută campioana Farul pe teren propriu cu 4-2, echipa ilfoveană având o serie de trei meciuri la rând fără eșec (două victorii și un egal). De cealaltă parte, Petrolul, care e pe poziție de play-off (6, cu 25 de puncte) vine după opt runde în care nu a pierdut (având în acest interval două victorii și șase remize). În etapa anterioară, „găzarii“ a trecut pe teren propriu de lanterna roșie FC Botoșani cu 2-1.  

Cu o serie de șase partide consecutive în campionat în care nu a cunoscut gustul victoriei (două înfrângeri și patru egaluri), Farul e în afara pozițiilor de play-off (8, cu 22 de puncte). Poli Iași în schimb nu a cedat de cinci meciuri în Superligă, pe toate încheindu-le la egalitate, ultima partidă fiind un 0-0 în deplasare cu FC Hermannstadt. Echipa ieșeană se află pe locul 12, cu 19 puncte.  

Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Poli Iași!
 

Fiecare meci devine foarte important, prin punctele care sunt în joc. Am făcut multe greșeli până acum. Sper ca de acum încolo să avem o reacție foarte bună, fiind mult mai pragmatici și mai atenți. Am primit goluri multe și avem victorii puține, ceea ce ne-a dus în situația în care suntem. Ne îngrijorează și ne preocupă. Poli Iași e un adversar foarte periculos, atât acasă, cât și în deplasare, pentru că are ritm și intensitate în tot ce face. E activ din primul până în ultimul minut. Încercăm să facem un meci bun, complet, pentru a putea spera la un rezultat pozitiv, de care chiar avem nevoie. Poli Iași a crescut de la meci la meci. Să-i marchezi trei goluri lui CFR Cluj spune mult, a declarat managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, care va fi suspendat și la această partidă, ispășindu-și ultima etapă de suspendare dintre cele două primite, în urma cartonașului roșu încasat la meciul cu FC Hermannstadt.

Pentru această confruntare, la Farul revine mijlocașul Andrei Artean, dar sunt indisponibili Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Kevin Boli și Narek Grigoryan.    
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Meciul de vineri a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Constantin Budescu și Andrei Artean.

Ne dorim să câștigăm. Trecem printr-o perioadă delicată, cu rezultate nefaste, dar sperăm să obținem victoria. La situația în care suntem, nu ne mai gândim la revanșă, după victoria din tur a lui Poli Iași. Vrem să luăm fiecare meci în parte. Mai sunt patru partide până la finalul anului, din care vrem să obținem cât mai multe puncte, a menționat Constantin Budescu.

Întâlnim o echipă bună, va fi un meci foarte greu, chiar dacă nu au avut rezultate așa bune acasă. În tur, ne-au învins. Au un antrenor «agresiv», îl cunosc, am lucrat cu el la Timișoara și pot spune că ne va aștepta o partidă dificilă. Sperăm să ieșim din această perioadă negativă, au fost rezultate pe care nu ni le-am dorit. Ne așteptam la mult mai multe puncte. Sperăm să începem de la Iași să ne revenim și să obținem cât mai multe puncte, a punctat Andrei Artean.   

 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Program etapa a 18-a

Vineri, 1 decembrie

Ora 17.00: FC Voluntari – Petrolul Ploiești
Ora 20.00: Poli Iași – Farul Constanța

Sâmbătă, 2 decembrie

Ora 14.00: UTA – FC Hermannstadt
Ora 17.00: FC Botoșani – Rapid București
Ora 20.30: Universitatea Craiova – CFR Cluj

Duminică, 3 decembrie

Ora 16.00: Universitatea Cluj – FCU 1948 Craiova
Ora 21.00: FCSB – Oțelul Galați

Luni, 4 decembrie

Ora 20.00: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo.

Clasament: 1. FCSB - 37p, 2. CFR Cluj - 32p, 3. Rapid - 30p, 4. Universitatea Craiova - 29p, 5. FC Hermannstadt - 25p, 6. Petrolul Ploiești - 25p, 7. U Cluj - 23p, 8. Farul Constanța - 22p, 9. Oțelul Galați - 20p, 10. Sepsi Sf. Gheorghe - 20p,  11. FC Voluntari - 20p, 12. Poli Iași - 19p, 13. UTA - 19p, 14. FCU 1948 Craiova - 18p, 15. Dinamo București - 10p, 16. FC Botoșani - 8p.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Farul Constanța, al șaselea meci la rând fără victorie în Superligă
Cătălin Anghel - „Suntem într-o criză de moment, dar n-avem timp să plângem prea mult“


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii