Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Nu se mai poate vira stânga de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre strada Nicolae Iorga (GALERIE FOTO)

ro

28 Sep, 2023 15:00 13336 Marime text
Finalizarea lucrărilor pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu din Constanța sunt așteptate cu nerăbdare de toți șoferii care speră să nu își mai distrugă autoturismele în gropi. 

Din păcate, după realizarea lucrărilor de pe tronsonul Nicolae Iorga - IL Caragiale, șoferii au avut zilele acestea o surpriză neplăcută. 

De la Semaforul de la Casa de Cultură până la Trocadero a fos trasată dungă continuă astfel încât nu se mai poate vira stânga către strada Nicolae Iorga. 

Astfel, cei care vin dinspre Trocadero și vor să ajungă la spital trebuie să caute rute ocolitoare deoarece nu mai pot vira regulamentar la intersecția cu strada Nicolae Iorga. 

Aceasta este situația pe moment, rămâne de văzut dacă va fi trasată alături a doua dungă, iar în zona respectivă se va face discontinuă măcar pentru a se permite virajul către strada Nicolae Iorga. 

Citește și: 

Știri ConstanțaRestricții de circulație pentru executarea lucrărilor de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan Corneliu 29 Sep, 2023 22:36 Dorel își bate joc de Constanța!! Sunt sănătoși la cap să tragă linie continuă peste tot????? De la City întorci tocmai la Păpădie adică 3km dus 3km întors pt o întoarcere!!!