Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț care vizează și România din partea lui Joe Biden „Putin speră să distrugă stabilitatea și integrarea regională mai largă și să profite de haos”

ro

19 Nov, 2023 18:34 2559 Marime text
Sursa foto: Facebook




 
  • Anunț care vizează și România din partea lui Joe Biden: Putin speră să distrugă stabilitatea și integrarea regională mai largă și să profite de haos, potrivit știripesurse.ro

Preşedintele american, Joe Biden, a semnat un articol de opinie în The Washington Post, în care face apel, printre altele, la continuarea ajutorului acordat Ucrainei, subliniind că este vorba despre o "investiție în propria noastră securitate" și "va preveni un conflict mai larg mâine".

Totodată, Biden a subliniat că Statele Unite nu permit trupelor sale să participe la acest război. Președintele american mai susține că Hamas și Putin urmăresc același obiectiv:

"Putin și Hamas se luptă pentru a șterge democrația vecină de pe hartă. Putin și Hamas speră să distrugă stabilitatea și integrarea regională mai largă și să profite de haos. America nu poate și nu va permite ca acest lucru să se întâmple", a mai declarat Biden.

 
 Citește și
Cine este primul contracandidat al lui Putin, la alegeri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii