Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 21 aprilie 2011

ro

21 Apr, 2011 12:11 1155 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Soarele nu mai este in zodia ta, asa ca ti se da un ragaz astral sa-ti mai tragi sufletul. Nu inseamna ca ai mai putina vitalitate, mai putin curaj sau ca, dintr-o data, stai mai prost cu initiativa. Nu. A plecat doar Soarele din zodia ta, celelalte planete care au ramas sunt bine mersi. Numai ca astazi poate aparea primul semn de destindere. S-ar putea sa simti impulsul sa o lasi mai moale. La urma urmei, chiar trebuie sa fii incrancenat si sa te cramponezi de orice?


Taur

Bucura-te! Astazi rasare Soarele si pe strada ta. "In sfarsit!", ai spune tu. Evenimentul este astronomic, nu era doar o figura se stil. Soarele a intrat la tine in zodie. Iesi dintr-un con de umbra in care ai stat aproape de la inceputul anului. Incepi sa te simti in forma si in putere. Parca ai si mai mult curaj sa treci la actiune, sa iei lucrurile pe cont propriu, sa nu le mai lasi la voia intamplarii. Incepe o perioada in care initiativa personala este sustinuta astral.


Gemeni

Incepand de astazi, cu Soarele in Taur, inveti sa te abandonezi, sa cedezi controlul asupra ta, dar si asupra celorlalti. Si chiar este indicat acum sa mai lasi lucrurile in voia lor, sa te lasi luat de val. A sosit timpul sa culegi roade ale unor gesturi si actiuni pe care le-ai semanat pe durata ultimelor luni. Practic, nu trebuie sa mai fai nimic, ci doar sa iei totul asa cum vine, sa accepti si sa fii recunoscator. Ai incredere ca se aranjeaza totul asa cm e mai bine!a


Rac

In cariera, lucrurile au fost extrem de efervescente in ultimul timp. Dupa atatea framantari si cautari, e posibil sa primesti raspunsuri incepand de astazi. Soarele in Taur iti aduce acum oamenii de care ai nevoie pentru a reconfigura viitorul. Planurile tale incep sa prinda contur. Pregateste-te sa iesi din etapa de tranzitie, pentru ca Universul iti materializeaza evenimente care sa iti aduca mai multa stabilitate. Ai incredere in protectia divina si in prieteni!


Leu

Tu ai tot invatat in ultima perioada, ai facut conexiuni, ai capatat mai multa intelegere si mai multa intelepciune. Acum, a sosit momentul sa iesi in fata si sa pui in practica tot ceea ce ai acumulat. Altfel, va trebui sa dai raspunsul la binecunoscuta intrebare retorica "Stii, si la ce te ajuta ca stii?". Ai incredere in capacitatile tale si da curs propunerilor menite sa te propulseze social si profesional! Incepe azi o perioada de avansare lenta, dar sigura.


Fecioara

Soarele a sosit in Taur, ceea ce inseamna cate afli la inceputul unei etape de dezvoltare personala. Vei fi din ce in ce mai interesat sa asimilezi cunostinte noi, sa traiesti experiente inedite, sa te bucuri de lectiile pe care viata ti le ofera prin intermediul experientelor. E bine sa fii foarte atent acum la oamenii care au sa-ti transmita mesaje sau care pot sa te consilieze. E chiar indicat sa apelezi la experti din orice domeniu: medic, psiholog, astrolog etc.


Balanta

Tu incepi sa simti ca Soarele te mai lasa in pace. In ultima luna, el te-a ajutat sa "parjolesti" relatiile si, sa arzi tot ceea ce numai trebuia sa faca parte din viata ta. E adevarat ca nu de putine ori te-ai "ars" tu, pentru ca ai procedat fara tact si ai indepartat oameni pe care nu trebuia sa-i tii la distanta. Incepand de astazi ai tot timpul sa meditezi asupra gesturilor si actiunilor tale, sa-ti asumi greselile comise si sa indrepti tot ce mai poate fi indreptat.


Scorpion

Soarele a ajuns in zodia opusa, Taurul. Aspectul este cu doua taisuri pentru tine in acest context astral. Pe de o parte, poti pune acum pe roate relatii minunate, te poti asocia cu oameni in scopuri profitabile, poti incepe colaborari avantajoase, te insotesti la drum cu parteneri care te reprezinta. De asemenea, relatia de cuplu poate fi relansata. Reversul medaliei iti cere sa-ti temnperezi orgoliul, pentru ca s-ar putea sa exagerezi si sa-ti impui conditiile abuziv!


Sagetator

In ultimul timp, ai pus suflet in tot ceea ce ai facut, ceea ce a fost de bun augur. Partea mai problematica e ca ai pus la suflet si toate grijile, piedicile si insatisfactiile aferente. Ziua de astazi poate veni pentru tine ca o usurare, S-ar putea sa simti ca ti se ia o povara de pe inima si ca lucrurile, intr-un fel sau altul, se aranjeaza. Viata profesionala se revigoreaza, ceea ce atrage si o ameliorare a conditiei fizice. Incearca astazi orice fel de solutie/ hobby pentru combaterea stresului!


Capricorn

Soarele in zodia Taurului iti umple astazi inima. Increderea in fortele proprii este din ce in ce mai pronuntata, ceea ce te face sa radiezi, intrucat se simte ca, orice ai face, vine din interiorul tau. Viata afectiva incepe si ea sa se puna pe roate, tensiunile se imprastie, iar iertarea si acceptarea isi fac cuib in sufletul tau. Raltia cu copiii este si ea imbucuratoare, asa ca astazi ai avea toate motivele ca sa jubilezi. Norocul trece de partea ta. Nu-i da cu piciorul!


Varsator

Soarele in Taur te provoaca sa faci ordine in prioritati si sa vezi ce anume ti se potriveste cu adevarat. Esti tot mai lucid si poti face o selectie a prietenilor, a protectorilor, a oamenilor care inseamna ceva pentru tine. Numai ca nu te gandesti doar la tine. Pui acum pe primul plan interesele si binele celor de acasa. Te preocupa tot mai mult caminul, locuinta si relatiile intime, de aceea acorzi tot mai multa importanta sigurantei materiale a familiei tale.


Pesti

Incepand de astazi se anima din ce in ce mai mult zona relatiilor si a comunicarii. Soarele in Taur te urneste din loc, te indemana sa iesi din casa, sa te misti, sa pleci la drum. Comunici tot mai usor, iar argumentele tale isi ating tinta. Poti demara cu succes negocieri, care se pot finaliza cu intelegeri extrem de avantajoase. Fii foarte atent la orice fel de oportunitate care se iveste, pentru ca la momentul potrivit vei avea inspiratia sa speculezi culoarul favorabil.

http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii