Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 22 aprilie 2011

ro

22 Apr, 2011 11:44 1948 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Venus in zodia ta iti creste interesul pentru modul in care te simti, arati si te prezinti in lume. Simti nevoia unui tratament cosmetic, atat pe interior, cat si pe dinafara. Daca vrei sa imbunatatesti ceva la infatisarea ta, e un moment bun, pentru ca nu te poti opune impulsului de a face o schimbare. In prima jumatate a zilei, e posibil sa primesti informatii valoroase, care sa-ti fie de folos. In a doua jumatate, e bine sa te feresti de conflicte cu sefii sau cu autoritatile!


Taur

Prima parte a zilei ar putea sa iti aduca surprize placute. Asteapta-te la cadouri, beneficii, avantaje pe care ti le creeaza partenerii, colaboratorii si persoana iubita. A doua parte a zilei iti poate aduce revelatii, cu mentiunea ca mijloacele prin care ai acces la ele s-ar putea sa nu fie tocmai dintre cele mai placute. Practic, te poti da cu capul de pragul de sus din cauza unor idei sau principii la care ar fi mai bine sa renunti. Interventia unei femei poate sa restabileasca totusi echilibrul in viata ta.


Gemeni

Luna in Sagetator in prima parte a zilei iti da ragazul de a pune la punct relatiile. Daca ai planuri cu partenerul de viata, daca ai puncte de vedere pe care trebie sa le reconciliezi cu un asociat sau colaborator, misca-te repede, pana in orele pranzului! Dupa-amiaza, cand Luna trece in Capricorn, cam incurcate sunt caile Domnului. Te poti trezi ca se dau peste cap niste planuri, ca lucrurile nu ies asa cum iti inchupuiai tu. Nu-i nimic, vei avea ocazia de a aplica solutii creative.


Rac

Ai la dispozitie o jumatate de zi sa pui la punct ultimele detalii inainte de vacanta de Paste. Pana la pranz, ai energie pentru activitatile de rutina, poti rezolva simplu si eficient tot ceea ce nu ai apucat sa faci, printr-un heirup. Dupa pranz, Luna in Capricorn nu este tocmai binevoitoare. Partenerul de viata, asociatii si colaboratorii iti solicita intrega atentie. Retine ca nu e momentul acum sa rezolvi dispute, pentru ca esti inclinat sa adopti o pozitie de forta.


Leu

Pana la amiaza, Luna in Sagetator iti armonizeaza viata afectiva. Relatiile cu persoana iubita si cu copiii decurg firesc, te exprimi usor, transmiti informatii, iar linistea se poate instala in sufletul tau. Numai ca, se pare, este linistea dinaintea furtunii, pentru ca in a doua parte a zilei anumite probleme profesionale ori de sanatate iti zguduie confortul interior. Ceva parca nu merge tocmai acum, cand ti-ai fi dorit sa rasufli usurat. Asteapta-te sa gasesti solutii creative la probleme de ultima ora!


Fecioara

Activitatile domestice ar trebui sa iti ocupe cu succes prima parte a zilei. Casa are nevoie de curatenie, de reparatii, de reamenajare, asa ca e bine sa iti indrepti atentia spre spatiul intim. De asemenea, familia iti pune la incercare devotamentul. Dupa-amiaza, cand Luna trece in Capricorn, s-a putea sa fii distras de anumite procese de constiinta. Te poti comporta ca un contabil care masoara dragostea si face socoteli: aduni cat oferi si scazi ce primesti. Cum ramane atunci cu iubirea neconditionata?


Balanta

Ultimele drumuri, ultimele pregatiri, ultimele discutii prin telefon, ultimele intalniri inainte de Paste. Daca ai putea, le-ai ingramadi pe toate in prima parte a zilei, de parca ai vrea sa valorifici timpul la maxim. Nu face o obsesie din timpul care nu tine cu tine! Pastreaza pentru a doua parte a zilei rezolvarea problemelor ce tin de casa, de locuinta sau de ralatia cu familia. E bine sa nu ai asteptari, pentru ca cei dragi nu prea sunt acum pe aceeasi lungime de unda cu tine. Fa-ti planuri independent de membrii familiei si respecta deciziile fiecaruia!


Scorpion

Parca ai intrat in era cumparaturilor. In prima parte a zilei, Luna din Sagetator iti da o pofta nebuna de a arunca cu banii, in scopuri pe care le consideri nobile: cadouri si surprize pentru cei dragi, prostioare care-ti fac placere. Nu inseamna ca ar fi bine sa-ti reprimi placerile, ci doar ca ar fi bine sa te cenzurezi. Daca nu reusesti, in a doua parte a zilei s-ar putea sa fii nevoit sa dai socoteala in fata unui for superior, cum ar fi, de exemplu, partenerul de viata.


Sagetator

Luna sta inca in zodia ta pana la amiaza, ceea ce iti sporeste capacitatea de a pune la punct ultimele detalii inainte de a intra in atmosfera de Paste. Numai ca drumul tau spre starea de sarbatoare nu e tocmai lin. In a doua jumatate a zilei, Luna din Capricorn nu e tocmai prietenoasa cu tine. Mai precis, cu banii tai. S-ar putea sa resimti o senzatie acuta de limitare, de constrangere, de incapacitate financiara. Fii recunoscator pentru tot ceea ce ai si accepta situatia!


Capricorn

In prima jumatate a zilei, e bine sa cauti in continuare raspunsuri la problemele existentiale care te framanta. Trebuie sa te lupti cu indoiala, cu ezitarile si cu fricile care te-au luat cu asalt in ultima vreme. Dupa-amiaza, Luna intra in zodia ta si te baga in priza. Ea este puternic dinamizata de planetele din Berbec, asa ca va trebui sa te adaptezi din mers oricarei provocari si sa gasesti solutii originale. S-ar putea sa inveti sa colaborezi si sa accepti conditiile impuse de altii.


Varsator

Astazi s-ar putea sa te simti ca un concurent la emisiunea "Vrei sa fii miliardar?". In prima parte, alegi varianta "suna un prieten". Sau mai multi. E bine sa faci planuri comune si, cum se spune, "sa te tii de caruta", sa te supui grupului. In a doua jumatate, cand Luna aterizeaza in Capricorn, faci fifty-fifty. Inveti sa lasi de la tine si sa accepti si punctele de vedere ale celorlalti. Poti primi lectii prin care sa-ti temperezi orgoliul si sa primesti alternativele in viata ta.


Pesti

Luna isi incheie pana la amiaza tranzitul prin Sagetator. In tot acest timp, te poti lovi de situatii in care trebuie sa-ti demonstrezi maiestira, sa-ti aperi reputatia, imaginea sociala. Cu alte cuvinte, la nivel socio-profesional ti se va oferi sansa de a te ridica la inaltimea asteptarilor. Dupa-amiaza, cand Luna trece in Capricorn, stimulata fiind de planetele din Berbec, s-ar putea sa bagi mana in buzunar. Te ocupi de nevoile persoanelor apropiate si daruiesti dupa cum iti dicteaza sufletul.

http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii