Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pentru prinderea unor hoți de locuințe din judeţul Constanţa

ro

17 Aug, 2011 18:36 1325 Marime text

Mai multe focuri de armă au fost trase, miercuri după-amiază, în Capitală, informează B1TV. Un bărbat și o femeie au fost prinși în flagrant de către forțele de ordine în timp ce încercau să fure dintr-un apartament, din cartierul Militari. Potrivit Danei Stănilă, reporter B1 TV, suspecții încercau să fure un apartament din sectorul 6 al Capitalei, dar au fost prinși de către polițiștii de la Investigații Criminale, care îi urmăreau de ceva timp. "Cei doi suspecți au încercat să spargă ușa unui apartament din care aveau de gând să fure. Este vorba despre un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Pe urma lor se aflau însă polițiștii de la Investigații Criminale, care i-au prins în flagrant. În momentul în care suspecții au văzut polițiștii au încercat să fugă, nu s-au oprit nici când au fost somați de către aceștia, iar poliția a fost nevoită să tragă 4 focuri în plan vertical, ca să-i poată să prindă", a declarat Dana Stănilă, reporter B1 TV.

Polițiștii erau pe urmele celor doi pentru că erau suspectați de mai multă vreme că ar fi autorii mai multor furturi, mai exact 3 spargeri care au avut loc tot în Capitală. De asemenea, suspecții, cu vârste cuprinse între 20-25 de ani, se pare că sunt autorii unor spargeri de pe raza județului Constanța.

Suspecții au fost prinși și duși la secție pentru a fi audiați. Dacă vor fi emise ordonanțe de reținere, atunci cei doi jefuitori ar urma să fie prezentați Judecătoriei Sectorului 6 cu propunere de arestare. Nimeni nu a fost ranit în urma incidentului.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/focuri-de-arma-intr-un-cartier-din-bucure-ti-pentru-prinderea-unor-ho-i-de-locuin-e-9680.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii