Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Boc Ministrul de Interne Dan Nica va fi remaniat

ro

28 Sep, 2009 15:04 939 Marime text

Emil Boc: Ministrul de Interne Dan Nica va fi remaniat

Am consultat Coaliţia cu privire la remanierea Ministrului de Internelor. În protocolul Coaliţiei este prevăzută sarcina de a creşte siguranţa oamenilor, însă din păcate strada a fost scăpată de sub control şi am avut mai multe situaţii de jaf armat. De aceea avem nevoie de un nou impuls", a declarat Emil Boc in conferinta de presa.

Scandalul a inceput in urma cu doar cateva zile cand fostul ministru de interne atentiona ca exista riscuri de fraudare a alegerilor presidentiale.

Premierul Emil Boc a afirmat ca situatia incerta a strazilor, numarul mare de jafuri din ultima perioada si nesiguranta cetateanului sunt motivele remanierii. In locul sau va fi pus interimar Vasile Blaga.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 28 Sep, 2009 11:27 Se pare ca, P.D.L-ul a gasit un "cassius belli". Mai mult ca sigur, conducerea P.D.L.-ului nu vede decat varianta sigura, a reinnoirii mandatului lui Traian BASESCU, la alegerile din toamna. Probabil ca, stiu ei, ce stiu.Personal, le-as da,spre analiza "interna" si un alt scenariu posibil: -M. GEOANA intra in turul doi, si castiga; -P.S.D. P.N.L. U.D.M.R. depuna o motiune de cenzura in Parlament care, de aceasta data, trece; -guvernul condus de Emil BOC cade; -GEOANA numeste un nou premier de la P.S.D.; -noul premier formeaza un nou guvern,fara cei de la P.D.-L.; -P.D.-L. trece, stingher, in opozitie... NO COMMENT!... P.S. Sunt apolitic din anul 1989.