Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe constructia bazei sportive de la Negureni

ro

26 Feb, 2010 04:09 4128 Marime text
mijloc_sus_gelu_iordache-primar_baneasa___.jpgPrimăria oraşului Băneasa demarează lucrările la baza sportivă ce se va construi în imediata apropiere a satului Negureni. Acesta este un proiect mai vechi al primarului Gelu Iordache, iar acum este la un pas de a fi dus la îndeplinire.

Consiliul Local al oraşului Băneasa a organizat deja procedura de achiziţie pentru lucrările necesare construirii bazei, contractul fiind atribuit luna aceasta. Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), nr. 101712/19.02.2010, contractul de construire a bazei sportive a fost atribuit pe 5 februarie anul acesta. La procedura de achiziţie au participat patru societăţi de construcţii, oferta desemnată câştigătoare fiind cea a SC Med Com Construct SRL din Medgidia. Lucrările de la Negureni sunt încadrate ca „lucrări de construcţii de stadioane". Valoarea estimată a contractului a fost de 700.000 lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 484.827 lei fără TVA, adică de aproximativ 5,7 miliarde de lei vechi. Potrivit anunţului din SEAP, criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. De precizat că a fost o procedură de achiziţie cu faza finală de licitaţie electronică.

De precizat că baza sportivă va fi dotată şi cu o staţie de epurare proprie, bancă de rezerve şi pentru arbitri, porţi de fotbal conform normelor FIFA, 73 de scaune din plastic pentru tribune, 22 de scaune pentru antrenori, medici şi rezerve şi 32 de vestiare.

baneasa_negureni_intrare_in_localitate_01.jpgPotrivit fişei de date a achiziţiei, durata realizării bazei sportive este de 180 de zile de la data semnării contractului de către ambele părţi. Autoritatea contractantă a impus condiţii exigente pentru procedura de achiziţie a lucrărilor pentru construirea bazei sportive. S-a solicitat operatorilor participanţi la licitaţie să facă dovada situaţiei economice şi financiare. În acest scop, s-a solicitat rezultatul exerciţiilor financiare pe ultimii trei ani, declararea cifrei de afaceri pentru aceeaşi perioadă, bilanţul contabil sau extrase de bilanţ, declaraţii privind cifra de afaceri globală sau, dacă a fost cazul, privind cifra de afaceri în domeniul de activitate aferent obiectului contractului într-o perioadă anterioară, care a vizat activitatea din cel mult ultimii trei ani, dar şi alte documente.

S-a mai solicitat lista lucrărilor executate în ultimii cinci ani şi cel puţin trei recomandări din partea unor beneficiari, în care să se precizeze modul de îndeplinire a obligaţiilor contractuale pe parcursul derulării contractului respectiv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 07 Jan, 2014 17:41 BUNIUCLPHHGTRGTF
  • baneasa 04 May, 2010 21:16 hoti toti niste hoti or sa faca pe draq sa-i ia bine ia facut titu lu mustaciosu asta infumurat oricum e un lache dar mai bine interesativa si de afacerile celor din consiliul local baneasa cum ar fi domnu marcu care are 4 clase cum a ajuns asta consilier si cum a ajuns sa isi cumpere propietati in mijlocul orasului la preturi de doi bani poate stie iordache ceva. si mai sunt si alti pe acolo. iordache dupa ce-si termina mandatul nu o sa mai fie ales si apoi are sa fie anihilat de banci cu datoriile pe care le are pe cand consilieri lui o sa se bronzeze in cel mai rau caz pe la bulgari asta ca sa nu zicem alte tari ale europei si nu numai. pt final nu imi mai ramane de spus decat ca ma bucura cand mai vad pe net stiri despre baneasa si unele anchete sunt facute chiar bine. app groapa de gunoi dinspre dobromir ce mai face e tot acolo:)))=))