Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Repetitie inaintea returului cu Dinamo

ro

28 Feb, 2009 01:49 1059 Marime text

volei_CVM_Tomis.jpgStelio de Rocco îşi va proteja titularii în meciul de astăzi, din campionat, menajându-i înainte de meciul din manşa a doua a semifinalelor Cupei României

Calificată deja în play-off, campioana Club Volei Municipal Tomis va juca astăzi, la Sala Sporturilor, partida împotriva echipei Constam Buzău, contând pentru etapa a XX-a a Diviziei A1 la volei masculin. Meciul va începe la ora 17.00.

După confruntarea din manşa tur a semifinalelor Cupei României la volei masculin, jucătorii de la CVM Tomis Constanţa revin în acest week-end la meciurile din campionat. Astfel, campioana va disputa astăzi, la Sala Sporturilor, partida din etapa a XX-a a Diviziei A1, împotriva formaţiei Constam Buzău, de la ora 17.00. Se pare că, la fel ca în etapa precedentă, cu CSM Târgu Mureş, antrenorul formaţiei constănţene, Stelio de Rocco, va introduce în teren un „sextet" de bază, format din jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon. Tehnicianul îşi va odihni astfel titularii, în vederea returului din semifinalele Cupei României, cu Dinamo, partidă care va avea loc miercuri, 4 martie, în Sala Extreme din Capitală. În manşa tur, voleibaliştii pregătiţi de Stelio de Rocco s-au impus cu 3-0. Meciul fiind, însă, mult mai echilibrat decât o arată scorul final, campioana câştigând seturile la 24, 20 şi 23, care au durat mai mult de o oră de joc. Dinamoviştii vor avea astăzi o partidă mult mai dificilă în campionat, înainte de jocul decisiv de miercuri, din Cupă. Elevii lui Daniel Rădulescu vor evolua pe teren propriu în derbiul cu Steaua. În ceea ce priveşte meciul de astăzi, adversarul constănţenilor, Constam Buzău, şi-a asigurat un loc în play-off, ocupând, cu trei etape înainte de final, locul 6 în clasament, la patru puncte de locul 9, adjudecat de Unirea Dej. În schimb, echipa buzoiană se luptă pe ultima sută de metri pentru poziţia a patra, alături de Explorări Baia Mare şi Remat Zalău, cele trei fiind despărţite de un singur punct.

Două meciuri în Bucureşti

Seria de meciuri extrem de obositoare pentru formaţia de pe litoral va continua şi săptămâna viitoare, cu două partide în Capitală. Astfel, după ce Tomisul va juca, miercuri, manşa retur a semifinalelor Cupei României pe terenul celor de la Dinamo, va rămâne în Bucureşti pentru jocul din penultima etapă a sezonului regulat, împotriva Stelei. Există posibilitatea să întâlnească aceeaşi echipă şi în play-off, Steaua ocupând ultima poziţie care permite calificarea în această fază. Etapa a XX-a a Diviziei A1 la volei masculin mai programează astăzi meciurile: Remat Zalău - Ştiinţa Explorări Baia Mare, VCM Piatra Neamţ - CSM Târgu Mureş, Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, Unirea Dej - Ştiinţa Bacău şi Universitatea Cluj - Rapid Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii