Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)

ro

10 Mar, 2024 08:18 706 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța, campioana sezonului regular în Liga Națională Getica ’95, luptă pentru primul trofeu al sezonului, Cupa României!
 
Turneul Final 8 se desfășoară în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, iar echipa de pe litoral s-a calificat în semifinale, după ce s-a impus cu CS Universitatea Cluj-Napoca, scor final 76-45.
 
Antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, CSM Constanța a avut inițiativa și a condus în permanență pe tabelă, având în Kristina Higgins 14p, 8 recuperări și Sigrid Koizar 10p, 5 recuperări și 5 pase decisive, principalele guri de foc ale echipei.
 
Ele au fost urmate de cea mai nouă jucătoare a Constanței, Britney Jones, cu 9 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.
 
Au mai evoluat: Gabriela Irimia 8p, 2 puncte și 3 pase decisive, revenită după o accidentare, Ioana Ghizilă 7p, 4 recuperări și 2 pase decisive, Gabriela Mărginean 6p, o recuperare și o pasă decisivă, Anđela Delić 5p, 3 recuperări și 2 pase decisive, Annemarie Gödri-Părău 4p, 3 pase decisive și 2 recuperări, Dragana Živković 6p și 4 recuperări, Laura Vaida 4p și 4 recuperări, Alina Podar 3p, o recuperare și o pasă decisivă, Denisa Fota o recuperare și 2 pase decisive.
 
CSM Constanța va juca din nou în Sepsi Arena duminică, 10 martie 2024, de la ora 19.00, în semifinale, contra gazdelor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.
 
Finala este programată luni, 11 martie, de la ora 19.00, în direct pe DigiSport.
 
Meciurile echipei constănțene sunt LIVE pe FRB TV, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.
 
Sursa foto: (Facebook (Federația Română de Baschet)
 
Citește și:


Baschet
CSM Constanța încheie pe primul loc sezonul regular al Ligii Naționale, cu 13 victorii în 14 meciuri (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii