Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța. Vineri, 5 aprilie 2024 Baschetbalistele susțin al doilea meci din semifinale

ro

05 Apr, 2024 09:55 574 Marime text
 

Echipa feminină de baschet CSM Constanța continuă lupta pentru titlu în Liga Națională!
 
Vineri, 5 aprilie 2024, de la ora 19.00, vicecampioana României susține al doilea meci din semifinala turneului play-off, pe care o dispută cu CSM Târgoviște, una dintre echipele de tradiție ale baschetului feminin românesc, cu 12 titluri de campioană în palmares.    
 
După victoria la limită obținută pe teren propriu, 62-61, în prima partidă, echipa de pe litoral merge în fief-ul adversarei hotărâtă să facă pasul decisiv în finală.  
 

Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu vor să-și ridice nivelul jocului și să tranșeze calificarea în finală, care se decide după sistemul ”2 din 3”. Au de partea lor valoarea superioară a lotului și ascendentul psihologic al victoriilor din acest sezon, 79-71 acasă și 79-70 la Târgoviște, în sezonul regulat, dar și 94-83 în finala Cupei României, este mesajul CSM Constanța.

 
Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul FRB TV.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschetbalistele de la CSM Constanța, prima victorie în semifinala play-off cu CSM Târgoviște. Final dramatic! (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii