Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul cauta drumul catre semifinale

ro

01 Apr, 2003 00:00 933 Marime text

Constantenii pleaca spre capitala pentru returul din cupa, cu Dinamo

Usurelu si Zicu sunt singurii absenti ai confruntarii de maine * Meciul de sambata, cu Sportul Studentesc, are o miza dubla

Un antrenament in aceasta dimineata precede plecarea delegatiei fariste in capitala, pentru meciul de maine, cu Dinamo Bucuresti, din returul sferturilor de finala ale "Cupei Romaniei" la fotbal. In jurul orei 16.00, fotbalistii constanteni se vor imbarca in autocar cu destinatia hotelul "Lebada", gazda fiecarei deplasari fariste in capitala. Probleme mari cu accidentarile nu erau pana ieri, asa ca in capitala vor fi convocati cei mai buni jucatori constanteni apti de joc. Vor absenta insa cei doi suspendati, Usurelu si Zicu, primul, pentru cartonasul rosu primit in partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, cel de-al doilea, pentru injuraturile adresate fostului antrenor Viorel Hizo, acum principal la moldoveni. Cei doi absenti vor ramane acasa sub ingrijirea preparatorului fizic Gheorghe Avram, fiind posibil ca ei sa evolueze maine (ora 13.00, stadion CFR) in partida pe care echipa de tineret o sustine in compania Sportului Studentesc. Antrenorul Ion Marin are insa solutii pentru absenta celor lor, mari sanse de titularizare avand abia recuperatii Lungu si Baltoi. In partida de maine Farul cauta sa forteze o calificare in semifinale, handicapul de 0-1 fiind unul usor de surmontat.

"Studentii" au picat doua locuri

In partea inferioara a clasamentului Diviziei A de fotbal au intervenit modificari ce pot ajuta Farul (locul 10, cu 26 p) sa evite retrogradarea. Compartimentul Competitii al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, ieri, sa penalizeze cu cate un punct la fiecare sapte zile, incepand cu 18 martie, formatia Sportul Studentesc. Gruparea studenteasca nu a achitat clubului Steaua suma datorata transferului lui Florin Maxim, asa ca pentru perioada sursa a pierdut deja doua puncte, picand pe locul 15, cu 20 p. In etapa viitoare, sambata, Farul si Sportul se vor intalni la Constanta intr-un meci din etapa a 20-a, iar un succes al "marinarilor" ar echivala cu intrarea in obiectiv (ocuparea unui loc 4-8), dar si cu trimiterea unei contracandidate la "retrogradarea directa".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii