Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSV 2004 Tomis joaca in derbiul cu Metal

ro

07 Mar, 2009 02:22 768 Marime text

dinamo-csv2004tomis.jpgÎn meciul tur, disputat la Galaţi, gazdele s-a impus, fără probleme, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-12, 25-23)

După două înfrângeri consecutive în faţa lui Dinamo, formaţia de pe litoral forţează pe ultima sută de metri pentru a-şi păstra locul de vicelideră a clasamentului Diviziei A1 la volei feminin. Pentru acest lucru, elevele lui Alksandar Boskovic au nevoie de un rezultat pozitiv în derbiul cu CSU Metal Galaţi.

Cu un sezon aproape perfect în privinţa rezultatelor, echipa feminină de volei CSV 2004 Tomis trece printr-o perioadă mai puţin fastă, atât în campionat, cât şi în Cupă. Astfel, după ce a ratat, miercuri, unul din obiectivele propuse la începutul sezonului, (calificarea în finala Cupei României), formaţia de pe litoral se axează acum pe campionat, unde încearcă să-şi păstreze locul secund, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Astfel, astăzi, la Sala Tomis, formaţia pregătită de Aleksandar Boskovic şi Constantin Alexe va avea o misiune aproape imposibilă - obţinerea unui rezultat pozitiv împotriva campioanei, CSU Metal Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Diviziei A1. Aflată în lupta pentru locul 2, alături de Dinamo şi Ştiinţa Bacău, despărţite în clasament de doar două puncte. Astfel, ultimele două etape ale returului sunt decisive pentru formaţia de pe litoral, care, după eşecul cu scorul de 0-3 împotriva lui Dinamo Bucureşti, în etapa a XIX-a, a permis bucureştencelor să se apropie la un singur punct de poziţia a doua. În plus, cea care a eliminat echipa constănţeană din semifinalele Cupei are şansa să egaleze la puncte echipa constănţeană, Dinamo având un meci mai uşor în etapa de astăzi, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni. Astfel, CS Volei 2004 Tomis nu-şi mai poate permite paşi greşiţi pe acest final de sezon regulat, chiar dacă întâlneşte astăzi deţinătoarea titlului. Misiunea nu pare deloc uşoară, mai ales că CSU Metal Galaţi nu a cedat în acest sezon decât un singur meci, în deplasare, cel de la Iaşi, cu formaţia locală Penicilina. Însă, având în vedere faptul că echipă gălăţeană este deja calificată în play-off, este posibil ca tehnicianul campioanei, Zoran Terzic, să menajeze titularele şi să introducă în teren jucătoarele care au evoluat mai puţin în acest sezon. Partida dintre CS Volei 2004 Tomis şi Metal Galaţi va începe la ora 17.00 şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Cornel Malaxia (Bucureşti) şi Jean Bratu (Brăila). În meciul tur, disputat la Galaţi, gazdele nu au avut probleme şi au câştigat cu scorul de 3-0 (25-14, 25-12, 25-23). Etapa a XXI-a a Diviziei A1 la volei feminin mai programează astăzi meciurile: Rapid Bucureşti - CSM Lugoj, Dinamo Bucureşti - Dacia Mioveni, Unic Piatra Neamţ - CSU Gaz Târgu Mureş, SCMU Craiova - Ştiinţa Bacău şi Penicilina Iaşi - CSM Sibiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii