Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista de cumparaturi de primavara a primariei Aproape un miliard pentru vopsirea stalpilor si a bordurilor

ro

26 Apr, 2010 03:10 1296 Marime text
cap_7.jpgMunicipalitatea şi-a prezentat, în urmă cu câteva zile, cererea de ofertă prin care solicită, în schimbul unui contract de 84.033 de lei, fără TVA, achiziţionarea materialelor necesare pentru vopsirea stâlpilor Electrica şi RATC, dar şi a bordurilor de pe principalele artere de circulaţie din Mamaia şi Constanţa.

În 2009, contractul a fost predat unei societăţi din Târgovişte, S.C. Swarco Vicas S.A. pentru 56.176,6 de lei. Oferta acestora a fost aleasă în detrimentul altor doi ofertanţi.

Cei interesaţi îşi pot depune ofertele până pe 4 mai, urmând ca şedinţa de deschidere a ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, garanţia de participare fiind de 1.000 de lei.

Prin acest contract, municipalitatea vrea să cumpere vopsea galbenă, albă, orange, neagră şi albastră, diluant, 120 de trafaleţi, 20 de rezerve de trafaleţi, 700 de prelungitoare de trafaleţi, 10 perii de sârmă, 50 de perii de plastic, şpaclu, 50 de găleţi de plastic, 60 de pensule, folie polietilenă, deşeuri textile (lavete).

Potrivit invitaţiei numărul 248651, cererea de ofertă are ca etapă finală licitaţia electronică. După realizarea evaluării iniţiale integrale a ofertelor, urmează licitaţia electronică, autoritatea contractantă având obligaţia de a invita toţi ofertanţii care au depus oferte admisibile, să prezinte preţuri noi. Invitaţia pentru organizarea licitaţiei electronice ar urma să se transmisă tuturor ofertanţilor, la două zile urmând să aibă loc şi procedura propriu-zisă. Dacă doi operatori economici ofertează acelaşi preţ, autoritatea contractantă va solicita participanţilor o propunere financiară în plic închis, caz în care clasamentul acestora se va face conform criteriului - preţul cel mai scăzut, pentru livrarea tuturor produselor şi cantităţilor menţionate în caietul de sarcini.

Contractul ar urma să se deruleze în termen de 48 de ore de la primirea comenzilor emise de beneficiar, după încheierea contractului conform caietului de sarcini.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii