Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Variante de lucru pentru alegerile de la municipiu 1 - Stavrositu, dacă intră în cursă Constantin 2 - Chirilă, unic candidat

ro

07 Oct, 2011 01:00 2716 Marime text
Chirila-ConstantinChirila.jpgOctombrie va aduce un nou preşedinte pentru organizaţia municipală a PDL Constanţa

Deşi simple şi neinteresante la prima vedere, alegerile de la organizaţia municipală a PDL stârnesc multe pasiuni. Cert este că luna octombrie va clarifica într-un fel sau altul situaţia Biroului municipal şi a preşedintelui organizaţiei. Cel mai probabil, alegerile vor avea loc în penultimul week-end al acestei luni, iar detaliile privind organizarea vor fi discutate la finalul acestei săptămâni în cadrul Biroului Permanent Judeţean.

Atmosfera din OSV-uri devine cu fiecare zi mai favorabilă deputatului Constantin Chirilă, care într-un timp relativ scurt a reuşit să trezească cel puţin interes privind intenţia de vot.

Mai complicate sunt însă iţele la nivelul candidaturilor şi probabil ele se vor rezolva în următoarele zile, când actualul preşedinte interimar, Maria Stavrositu, şi prim-vicepreşedintele de la judeţ, Constantin Florian, îşi vor clarifica public intenţiile politice.

Deocamdată, singurul care a declarat explicit că vrea să preia organizaţia municipală este Constantin Chirilă.

Stavrositu şi Constantin, eternii adversari

Surse din cadrul partidului susţin că la scrutinul de la municipiu vor exista fie trei candidaţi, fie unul singur, agreat de toate părţile. De departe, soluţia de compromis este deputatul Chirilă, în favoarea căruia ar renunţa la candidatură atât Constantin, cât şi Stavrositu.

Lupta începută cu luni bune în urmă şi neterminată nici până astăzi se dă însă între Maria Stavrositu şi Florian Constantin. Ar fi nevoie acum de-o discuţie lămuritoare cu cei doi, de mintea limpede care să-i aducă la aceeaşi masă şi să le ceară să renunţe, altfel circul va continua, iar energiile vor fi risipite pentru a „n"-a oară pe apa sâmbetei.

Există în acest moment informaţii că fiecare dintre cei doi ar fi anunţat că nu-şi vor depune candidatura doar în condiţiile în care nici celălalt nu va intra în competiţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sergiu 07 Oct, 2011 08:44 Chirila este singura solutie pentru organizatia municipala.Constantin nu are ce cauta.Ar insemna sa avem atat presedintele de la judet somer cat si pe cel de la municipiu.