Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se schimbă staţiile de taxi

ro

08 Dec, 2010 02:17 1606 Marime text
cap_3.jpgAşa cum arată un nou proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de vineri, mai multe staţii de taxiuri din Constanţa urmează a fi mutate.

Astfel, potrivit hotărârii, se modifică şi se completează hotărârea de Consiliu Local Municipal nr. 464/2003 privind transportul de persoane sau bunuri în regim de taxi şi în regim de închiriere, prin adăugarea de noi amplasamente ale staţiilor de aşteptare pentru taxiuri pe raza municipiului Constanţa şi în staţiunea Mamaia. Amplasamentul staţiei nr. 1 se modifică, devenind bulevardul Mamaia, între hotel Parc şi Hotel Malibu, staţia nr. 35 devine strada Unirii, între şcoala nr. 3 şi grădiniţa nr. 43 (pe sensul de mers dinspre Universitatea Spiru Haret către Piaţa Faleză Nord), iar la staţia nr. 32 se modifică numărul de locuri ajungând la 10. De asemenea, se desfiinţează staţiile 16, 31 şi 72. În plus, se modifică numărul de locuri la următoarele staţii: nr. 86 (număr locuri şase), nr. 94 (număr locuri cinci) şi nr. 130 (număr locuri cinci).

În ediţia online puteţi vizualiza anexa HCLM 464/2003 prin care se stabileau staţiile de aşteptare pentru taxiurile din municipiul Constanţa şi din Staţiunea Mamaia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stelian 08 Dec, 2010 20:25 Corect d-le Dan, in statia de pe str. Primaverii (intersectie cu Ion Ratiu) este incalcat flagrant Codul Rutier chiar de Primarie : Este interzisa oprirea, stationarea sau intoarcerea la mai putin de 50 de metri de intersectie (care mai este si semaforizata). Pentru a iesi din curtea interioara a blocurilor MS3A si MS3B esti nevoit sa te supui pericolului de a fi spulberat de o masina aflata in trafic, pentru ca aceste creiere minuscule iti reduc foarte mult vizibilitatea cu masinile lor. Nu mai spunem de faptul ca isi spala masinile in statie cu un "Pet" de 2 litri si cu o perie, sau ca atunci cand au scrumiera plina reusesc sa o goleasca pe carosabil, desi pubelele celor de Polaris se afla la 10 metri de aceeasi statie.
  • Dan 08 Dec, 2010 08:14 Puteti sa modificati statiile taxi cat vreti voi.Taximetristii vor stationa tot unde "ii duce" creierul,exemplu fiind zona City Mall.Cand vii dinspre Delfinariu, pe Soveja, cu intentia de a vira dreapta pe Lapusneanu, uneori e aproape imposibil sa faci aceasta manevra din cauza taxi-urilor stationate.Politia Locala doarme?