Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz discuta cu primarii despre garantarea proiectelor europene

ro

04 Mar, 2010 03:50 1246 Marime text
prefect_primari_claudiu_palaz_02.jpgReprezentantul guvernului în teritoriu i-a convocat pe reprezentanţii administraţiilor locale pentru punerea în aplicare a OUG 9/2010.

Este vorba mai exact despre aplicarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind aprobarea Programului de sprijin pentru beneficiarii proiectelor în domenii prioritare pentru economia românească, finanţate din instrumentele structurale ale Uniunii Europene alocate României, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, Nr. 136, din 1 martie 2010. Întâlnirea de lucru pe care prefectul Claudiu-Iorga Palaz o va avea astăzi cu primarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa, este programată pentru ora 11.00, locul de desfăşurare fiind sala mare a Instituţiei Prefectului. Cu această ocazie, se vor dezbate observaţiile şi propunerile pe care le vor formula primarii legat de acest act normativ. „Concluziile şedinţei, precum şi datele privind proiectele pentru care se solicită acordarea de garanţii guvernamentale vor fi centralizate şi înaintate Guvernului României. În prezent, suntem în stadiul de finalizare a centralizării datelor privind intenţia de solicitare a garanţiilor pentru proiectele din fonduri europene aprobate la această dată. Proiectele eligibile prin acest program vizează domeniile: infrastructură rutieră, energie, alimentare cu apă, canalizare şi tratare a apelor uzate, managementul deşeurilor, infrastructură destinată educaţiei, sănătăţii şi asistenţei sociale", a declarat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

Pe ordinea de zi a întrunirii se află şi alte subiecte precum, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Programul Renaşterea satului românesc - 10 case pentru specialişti şi măsuri organizatorice pentru vânzarea locuinţelor ANL către actualii beneficiari. La şedinţă vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ANL, SAPARD şi ai Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 04 Mar, 2010 12:11 NEA IORGULE VEZI CA TI SE DARAMA TELEVIZIUNEA!!! TELEVIZIUNEA CONSTANTA TV ESTE LA UN PAS DE INCHIDERE DIN NOU. DUPA CE AU SILIT PESTE 40 DE OAMENI SA PLECE IN CONCEDII FARA PLATA PE PERIOADA NEDETERMINATA (NICI MACAR NUI-ATI DAT IN SOMAJ), CU TOATE PILELE IN FUCTII DE CONDUCERE, SCOSI DIN GRILA DE CABLI DE TOATE FIRMELE DE CABLU, TELEVIZIUNEA PREFECTULUI CTV -ul ESTE IN PAS DE INCHIDERE. DAR DE DATA ASTA CHIOAR CA NU SE MAI REFACE!