Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL pierde postul de la DSV Romeo Lazăr - „Au fost presiuni politice foarte mari"

ro

08 Dec, 2010 02:24 1737 Marime text
cap_6.jpgDupă ce săptămâna trecută au fost publicate rezultatele la concursul pe care Gheorghe Dincă şi Romeo Lazăr l-au susţinut pentru ocuparea fotoliului de şef al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa şi după ce contestaţia lui Dincă a fost respinsă luni, noul şef al instituţiei, Romeo Lazăr, îşi aşteaptă ordinul de numire.

„Au fost presiuni foarte mari din punct de vedere politic ca să treacă această contestaţie, dar până la urmă a învins dreptatea. M-a ajutat experienţa de 31 de ani pe care o am, dar şi faptul că am aprofundat materialul foarte bine. Au fost subiecte foarte grele şi mai multe decât cele pe care le-au avut colegii mei de la alte direcţii din ţară, care au dat examenul pe 15 noiembrie", ne-a declarat Romeo Lazăr, noul director al DSVSA Constanţa. Zilele următoare, acesta urmează să primească şi ordinul de numire în funcţia de director executiv şi astfel PDL pierde postul în favoarea UNPR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iubi 08 Dec, 2010 18:00 Din cite stim noi, care il cunoastem foarte bine, nu putea sa aprofundeze decat jocurile de noroc, bautura si femei. O sa va convingeti.