Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentul adevărului în PDL Constanţa Biroul Permanent Judeţean analizează candidaturile pentru alegeri

ro

02 Feb, 2012 00:00 1474 Marime text

cap_8.jpgDemocrat-liberalii se reunesc în şedinţă de Birou Permanent Judeţean pentru a analiza propunerile de candidaţi pentru Primăria Constanţa, pentru Consiliul Judeţean şi pentru celelalte municipii din judeţ.

În cadrul aceleiaşi şedinţe se vor face şi propunerile pentru candidaturile la alegerile parlamentare, dat fiind că data alegerilor nu este foarte îndepărtată. „Propunerile de candidatură pentru primăriile municipiilor din judeţ, a municipiului reşedinţă de judeţ şi pentru Consiliul Judeţean vor fi transmise Biroului Permanent Naţional, pentru a fi cuprinse în sondajele care vor fi efectuate în următoarea perioadă", a declarat liderul BPJ, Christian Gigi Chiru.
Deputatul PDL de Constanţa Zanfir Iorguş a precizat că, în principiu, actualii parlamentari îşi vor păstra colegiile, urmând ca ceilalţi colegi să-şi anunţe intenţiile pentru colegiile controlate în prezent de parlamentarii USL.
Deputatul Maria Stavrositu a precizat că va candida în continuare pentru Colegiul 10 şi, personal, l-ar propune pe prim-vicepreşedintele de la municipiu, Paul Brânză, să intre în competiţia pentru Senat/Colegiul 4, acolo unde din partea USL va candida Mircea Banias, recent demisionar din PDL.
Şi deputatul Constantin Chirilă îşi va păstra Colegiul nr. 4/deputaţi.

Stavrositu: „Vreau să promovez şi tineri în colegiile din municipiu"


În calitate de preşedinte al organizaţiei municipale, Maria Stavrositu a precizat că în colegiile din municipiul Constanţa (8, 9, 10 şi 4/Senat) îşi doreşte să promoveze tineri. Două nume vehiculate sunt Claudiu Georgescu sau Remus Mincă. În Colegiul 8 ar putea candida Valentin Zeicu.

Cuvântul de ordine: „evaluare"


„Evaluare", pare să fie cuvântul de ordine în PDL în acest moment. Preşedinţii de colegii, dacă îşi doresc, ar putea deveni şi candidaţi la parlamentare. Tot astăzi vor fi făcute propunerile oficiale şi pentru candidaturile la primăriile municipiilor şi pentru Consiliul Judeţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii