Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:05 18 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie în BPJ al PNL Constanţa. Propunere de excludere din partid a unui consilier local. Cine este cel vizat

ro

05 Apr, 2019 21:52 2052 Marime text
În cadrul Partidului Naţional Liberal Constanţa s-a formulat în această seară o propunere de excludere din PNL a consilierului local Victor Constantin.

Reprezentanţii PNL Constanţa au declarat pentru ZIUA de Constanţa că decizia a fost luată în ședința de birou permanent județean. 

Victor Constantin a fost trecut pe lista consilierilor locali de Vergil Chiţac în 2016, iar de mai multă vreme nu se armoniza cu colegii săi din cadrul Consiliului Local al municipiului Constanţa.

Am încercat să luăm legătura cu Victor Constantin, dar acesta nu a putut fi contactat. 

Deputatul PNL, Bogdan Huţucă a declarat pentru ZIUA de Constanţa că astăzi a fost luată decizia.

"Decizia a vizat mai multe aspecte ce țin în general de neparticipare și neimplicare într-o serie de activități politice ce îl vizau din punct de vedere al responsabilităților. Mie mi-a lăsat impresia că nu își mai dorea" - a mai precizat deputatul PNL Bogdan Huţucă pentru ZIUA de Constanţa. 

De asemenea, Victor Constantin a absentat de la ședințele de partid și la unele ședințe de Consiliu Local Municipal. 

Propunerea de excludere va fi trimisă prefectului Judeţului Constanţa, iar după ce acesta va decide încetarea mandatului lui Victor Constantin, locul acestuia în Consiliul Local al Municipiului Constanţa va fi luat de Bogdan Baraţă. 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii