Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea PSD Constanța s-a reunit la Cernavodă. Ce s-a discutat (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2023 17:28 1898 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/PSD Județul ConstanțaIeri, Organizația PSD Cernavodă a fost gazda întâlnirii Biroului Permanent Județean PSD Constanța cu primarii și președinții de organizații din județul Constanța.

Cu această ocazie s-au trecut în revistă realizările și proiectele inițiate pe parcursul anului, dar și strategii pentru anul următor.

Potrivit reprezentanților Organizaţiei PSD Cernavodă a fost o şedintă lărgită la care au participat pe langă membrii BPJ şi primarii PSD din judeţ, Preşedinţii de Organizaţii si nu in ultimul rand membrii BPL Cernavodă.

„Într-o atmosferă destinsă au luat cuvantul atat Preşedintele PSD Constanţa, senatorul Felix Stroe, cât și avocatul Emilian Nicolae, președintele organizației PSD Cernavodă dar și ing. Bucur Ionel.
Dacă Felix Stroe a punctat anumite aspecte din politica interna a PSD fiind evidenţiate rezultatele bune ale unor organizaţii din judet, printre care şi organizaţia din Cernavoda, Bucur Ionel în calitate de fost Director al CNE Cernavoda a prezentat rolul important jucat in economia natională dar si locală a Centralei Nucleare“ - a precizat secretarul PSD Cernavodă -  Boarca Bogdan.

Citește și: 

Firma administrată de un consilier local PSD a primit autorizație de construire pentru un bloc de 6 etaje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii