Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Onciu, liderul organizaţiei municipale a UNPR Constanţa

ro

13 Oct, 2010 03:16 3321 Marime text

UNPR.jpgLa alegerile desfăşurate ieri în sala mică a Casei de Cultură Constanţa, Mihai Onciu a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, şef al organizaţiei municipale a UNPR Constanţa.

Pe lângă alegerea liderului filialei constănţenii, uneperiştii prezenţi la alegeri i-au ales şi cei 20 de membri ai Biroului Permanent, dintre care nouă vicepreşedinţi şi un secretar-trezorier. Medicul legist Mihai Onciu a declarat, la finalul conferinţei, că principalele sale obiective în mandatul care i-a fost încredinţat este creşterea numărului de membri de la 500, cât are organizaţia în prezent, la 3.000, până la alegerile din 2012, dar şi desemnarea unui candidat propriu la alegerile locale de peste doi ani. Conferinţa de ieri încheie seria alegerilor pentru structurile localede conducere desfăşurate începând cu 10 septembrie în localităţile din judeţul Constanţa.

Astăzi continuă alegerile la organizaţia judeţeană a UNPR Constanţa unde singurul candidat este George Lipoveanu. La alegerile de azi va fi prezent şi ministrul Gabriel Oprea, dar şi cei mai importanţi lideri de la nivel central care se vor reuni mâine, la prânz la Neptun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii