Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:52 26 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aniversaţii zilei Mioara Gîrbă - Ţuţu, Nicuşor Constantinescu şi Mihai Onciu

ro

29 Oct, 2015 06:35 1752 Marime text

Mioara Gîrbă - Ţutu, director general Tv Alpha Media. Este născută pe 29 octombrie şi atât.


Potrivit unui interviu acordat în urmă cu vreo trei ani cotidianului nostru Mioara spunea: „nu am niciun model în meserie. Trebuie să amintesc că flerul meu a fost descoperit de Florin Orezeanu şi de Radu Mazăre. Am fost într-o emisiune la Tv Neptun şi acolo m-au observat şi mi-au spus ca voi fi un bun jurnalist”.
În acelaşi interviu mai spunea că profesional este împlinită, fericită, dar ca om, are şi momente în care se confruntă cu greutăţi.

Nicuşor Constantinescu este născut pe tot pe 29 octombrie şi azi împlineşte 49 de ani.

Constantinescu are doi copii, un băieţel şi o fată, iar soţia sa mereu i-a apărut alături, mai ales în confruntările sportive ale Handbal Club Municipal.
Nu mai are rost să-i pomenim afacerile nici rolul din politică acestea fiind principalele motive care l-au adus în situaţia în care se află azi.

Dr. Mihai Onciu, cel mai cunoscut medic legist din Constanţa, împlineşte, azi, 50 de ani.

Născut pe 29 octombrie 1965, Mihai Onciu este doctor în Medicină legală, şeful catedrei de Medicină legală de la Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Masteratul urmat s-a axat pe domeniul managementului sanitar, în timp licenţa a obţinut-o în Drept. Mihai Onciu este medic primar în cadrul Serviciului de Medicină Legală al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Pentru toţi un sincer La mulţi ani!

foto: paginile personale de facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIOARA TUTU 06 Nov, 2015 12:37 VA MULTUMESC. MULT SUCCES IN ACTIVITATE!