Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Mai taiem niste pomi, mai luam niste verdeata"

ro

12 Nov, 2009 01:37 1668 Marime text
masini_parcate_pe_trotuar_02.jpgPrezent la inspecţia lucrărilor de scoatere a şinelor de tramvai de pe Podul din Km 4 - 5, primarul Radu Mazăre s-a arătat înverşunat faţă de constănţenii care parchează pe trotuarele abia asfaltate şi a promis că va construi, din primăvara viitoare, parcări în mai multe zone din municipiu, chiar dacă va fi nevoie să „mai taiem nişte pomi şi să mai luăm din nişte verdeaţă. Apoi mai punem noi la loc, unde se poate", a completat edilul constănţean.

Supărat că, imediat cum se asfaltează un trotuar, locuitorii găsesc un loc numai bun de parcat, edilul şef al Constanţei a declarat că trebuie să se ia o măsură în acest sens, apreciind că „va îngusta toate trotuarele şi va lăsa doar unele de jumătate de metru - un metru".

„Norma e normă, viaţa e viaţă. Trăim de 20 de ani în capitalism după normele acelea şi viaţa ne-a arătat că se întâmplă altceva. Unde am făcut trotuar, acolo se parchează", a completat primarul, explicând că, pe traseul pe care l-a parcurs până în zona podului care se va reda traficului rutier, a văzut pe bulevardul Ferdinand cum constănţenii îşi parchează maşinile nestingheriţi pe trotuar.

În privinţa măsurii pe care o va lua, Mazăre a promis că va face parcări în pieptene, acolo unde se permite, şi în lung acolo unde nu se poate. „Nu vreau ca să asfaltăm noi trotuare şi apoi a doua zi să vedem că sunt realizate parcări ad-hoc, aşa cum ne-a învăţat viaţa. Nu vreau să mai văd trotuar mai lat de un metru maximum", a dispus primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 13 Nov, 2009 10:05 LEGIONARII ,vor multe cu bani putini. LEGIONARII ,vor calitate cu bani putini.
  • Nicusor . 12 Nov, 2009 23:23 ..trotoare, ce trotoare domnule, numai avem nevoie de trotoare... strazi cat mal late... ca eu cum mai adorm la volan, cand ma trege corentul de la masea la spondiloza cefei groase?
  • Stefan 12 Nov, 2009 19:25 Tramvaiele le-a pus la pamint, unul dintre cele mai ecologice si ieftine mijloace de transport, in zona istorica toate cladirile sunt la pamint, Cazinoul din Constanta este o ruina , trotuarele sunt numai gropi in care sa-ti rupi picioarele, etc. Ce mai asteptam de la acest individ cu evidente apucaturi de dictator sud-american !! Pachete cu alimente , pomana ??!! Rusine !! Noapte buna Constanta!!
  • surmelis argentina pusa 12 Nov, 2009 14:40 PARCARI MODERNE ,OCCIDENTALE ??? PARCARI SUBTERANE SI SUPRAETAJATE EXTERNE. COSTA BANI MULTI ,DAR REZOLVA PROBLEMA CARCOTASILOR LEGIONARI.
  • muhaia 12 Nov, 2009 14:10 Mai rau decat Mazare nu se poate .Toate orasele Romaniei s-au dezvoltat au atras firme investitori activitati.El judeca doar cat il ajuta capu.Mamaia barci circ panarame.Isi bate joc de toata lumea.Uneori democratia naste monstri ca acest Mazare.N-a avut in viata lui o casa o familie un atasament fata de Constanta.Un golanas !
  • ath 12 Nov, 2009 09:28 In sfarsit,Mazare a observat ca pe bulevardul Ferdinand,constantenii îsi parcheaza masinile nestingheriti pe trotuar.Am cazut in fund de fericire.Nu pot sa-mi revin.Imi tremura buzele si picioarele de emotie si simt cum trupul mi se zbate. Iata ca Mazare tine cu noi.El a descoperit ca nu avem trotuare,exact cu o saptamana inainte de alegeri.Ce fericire domnule!
  • redivivus 12 Nov, 2009 07:00 Are dreptate Stefan cel Mazare.Traim in capitalism si unde se face un trotuar se parcheaza,unde exista un parc se face un Mall sau o biserica.Unde exista un post de primar cineva se imbogateste.Mai taiem niste pomi,mai desfiintam ceva verdeata pentru gloria lui matreata.Daca rupi o ramurea,ce-i pasa lui Mazare de ea?Ne asteapta un viitor urbanistic ametitor.In loc de trotuare se vor amenaja poteci. Ce ar fi daca Mazare ar declara:nu mai vreau sa vad ruine in Constanta,mizerie urbanistica si sociala.Il invit pe neonorabilul nostru "idil" sa viziteze orasul Dobrici.Constanta e o mahala pe langa acest oras bulgaresc.Problemele noastre edilitare nu se rezolva cu parcarea ci cu schimbarea lui Mazare din functie.Dar cine sa-l inlocuiasca?Daca vine altul mai rau?
  • ? 12 Nov, 2009 05:06 N-ar fi mai bine sa impuscam pietonii si sa nu mai facem deloc trotuare?