Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Eu nu pot sa angajez ca nu ma lasa Basescu"

ro

13 Aug, 2009 02:28 1872 Marime text

radu_mazare.jpgChiar dacă guvernanţii au anunţat restructurări semnificative în administraţia publică, edilul Constanţei, Radu Mazăre, susţine în continuare că are nevoie de angajaţi.

„Am nevoie să deschid două cluburi de handicapaţi şi unul de pensionari şi nu am cu ce să le deservesc. Nu pot să angajez că nu mă lasă Băsescu", s-a plâns Mazăre, ieri, la întâlnirea pe care a avut-o cu mass-media. Mâhnit că procurorii i-au găsit din nou nod în papură, primarul a pus bombardamentul sesizărilor şi problemelor pe care le are la acest moment cu legea pe seama campaniei electorale din această perioadă. „Vrea să trimită oamenii acasă, ţara nu merge, iar oamenilor le e foame. Băsescu oricum o să piardă, dar vrea acum să mai câştige cu asta (n.r. autosesizarea DNA referitoare la contractele de publicitate de 800.000 de euro) două - trei procente". Cât despre problema stringentă a acestor zile, restructurările care vor avea loc în administraţia locală, Mazăre susţine că şi-a întocmit bugetul pe 2009 astfel încât nu este nevoie să dea afară nici măcar un funcţionat public. „Nu am de ce să-i trimit acasă pe angajaţi. Mi-am făcut bugetul pe 2009 astfel încât să nu am probleme cu banii".

La începutul lunii august, edilul constănţean se plângea că reducerea cu 20% a personalului din sectorul bugetar ar îngreuna şi mai mult desfăşurarea activităţii administraţiei locale. Potrivit declaraţiilor de la acel moment, în Primăria Constanţa lucrează, în prezent, aproape 450 de salariaţi, iar 30% dintre posturi sunt neocupate, fiind blocate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GEORGE 15 Aug, 2009 20:04 Ce tupeu are acest GOLAN de BUCURESTI.Daca prin absurd, admitem ca, era primar pe timpul lui CEAUSESCU, era inchis dupa gratii, dupa primele doua luni de la numire.De cand un primar, isi permite sa faca, ce vrea el, cu banii publici? Dar nu avem ce cere, de la un om care, are impresia ca va fi "etern" la primarie. Nutrim speranta ca, poate la viitoarele alegeri, pensionarii se vor "trezi" si vor vota, pe altcineva.
  • marc 14 Aug, 2009 23:28 Vrei o sursa alternativa de venit ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online si sa dai invitatii . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : marc_anthony_2007@yahoo.com . Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi.