Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea, preocupata de violenta pe stadioane

ro

30 Apr, 2010 03:07 1429 Marime text
mitrea_interpelare_-_manuela_mitrea_02.jpgDupă ce în această lună parlamentarul constănţean în Colegiul 8, Manuela Mitrea, s-a arătat interesată de starea Centrului de Gospodărire a Deşeurilor Industriale care se doreşte a se realiza la Năvodari, în urmă cu câteva zile, deputatul a formulat către ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, o interpelare prin care solicită un punct de vedere oficial în ceea ce priveşte violenţa pe stadioane şi măsurile care se impun în sensul rezolvării acestei probleme.

Deputatul constănţean aduce ca motivaţie îngrijorării sale faţă de multiplicarea violenţelor în mediul public, faptul că nici femeile, dar nici copii nu au cum să asiste la un asemenea spectacol al violenţei care, de fapt, ar trebui să reprezinte o posibilitate de recreere. Mitrea readuce în discuţie ultimele incidente petrecute la meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti şi F.C. Timişoara.

În acest context, parlamentarul de la malul mării îi solicită ministrului Vasile Blaga să explice care este strategia pe care ministerul pe care îl conduce o are pentru ca „violenţa pe stadioane să devină o amintire tristă, iar femeile şi copii să poată să se întoarcă în tribune la meciurile de fotbal".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii