Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locatarii de pe strada Traian i-au dat şefului ISC, Gigi Chiru, o petiţie (document)

ro

15 Oct, 2010 02:35 1157 Marime text
Locatarii asociaţiilor A6AB şi ABA5 cu sediul pe bulevardul Ferdinand i-au înmânat ieri, inspectorului şef al ISC Constanţa, Gigi Chiru, o petiţie, la întâlnirea pe care au avut-o cu acesta. Aceştia îi cer ajutorul şefului ISC pentru că blocurile lor sunt în pericol din cauza adâncirii craterului format pe strada Traian. Chiru le-a promit că va face tot ceea ce-i stă în putinţă pentru ca să nu se ajungă la un adevărat dezastru în această zonă.

În petiţia înmânată inspectorului şef al ISC Constanţa, locatarii asociaţiilor semnalau faptul că sunt îngrijoraţi în legătură cu faptul că autorităţile locale nu fac nimic ca să rezolve problema legată de o eventuală surpare a întregii străzi în cazul în care situaţia nu este cât mai repede rezolvată. Aceştia prezintă în petiţie modul cum au decurs lucrările de aşa-zisă acoperire a craterului, de altfel surpat din nou la nici o lună distanţă după ce a fost acoperit de către firma angajată de către primărie în regim de urgenţă. Locatarii se plâng despre faptul că primăria i-a prelungit proprietarului şi beneficiarului autorizaţiei nr. 1546/2007, cel care realizează investiţia de la Trident Plaza, pentru încă patru ani.

Locatarii i-au mai cerut inspectorului ISC şi mai multe informaţii referitoare la investiţie şi la consolidarea străzii, la terasament dar şi la situaţia blocurilor din zonă dar sşi despre legalitatea prelungirii autorizaţiei în condiţiile în cre nu au fost respectate condiţiile iniţiale dar nici acordul de mediu emis de APM.

Ataşat puteţi vizualiza petiţia pe care cele două asociaţii au înmânat-o ieri inspectorului Gigi Chiru.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii