Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali USR vor ca primăria să organizeze banda „Kiss&Ride”, pe strada Ciprian Porumbescu în zona Școlii nr. 3 din Constanța

ro

12 Jan, 2024 11:02 657 Marime text
Primăria Constanța a acceptat să reglementeze circulația pe Strada Ciprian Porumbescu în zona Școlii nr. 3 și va institui sens unic de circulație dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor.

„Măsura a fost cerută de parinții elevilor pentru că se crează ambuteiaje la orele de intrare și ieșire a elevilor de la cursuri.
În anii trecuți au fost depuse numeroase petiții de către părinți și de către mine cu peste o sută de semnături pentru repararea trotuarului și pentru instaurarea sensului unic. Toate acestea demersuri au avut ca scop siguranța elevilor.

În plus insistăm cu solicitarea către Primărie să organizeze și aici banda „Kiss&Ride”, amplasarea de indicatoare rutiere care interzic parcarea pe trotuarul din dreptul școlii și realizarea de alveole pentru plantarea copacilor pe trotuar.

Și Constanța poate deveni un oraș prietenos cu copiii dacă ne implicăm cât mai mulți", susține consilierul local municipal USR, Cristiana Popescu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii