Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liliana Minca isi contrazice sotul „Nu se pune, inca, problema sa vreau in Parlament"

ro

19 Jan, 2010 01:50 1288 Marime text
cap_5.jpgDupă ce în urmă cu căteva zile, Ion Mincă, actualul primar al Mangaliei, susţinea despre soţia sa că se găndeşte să candideze în colegiul nr. 19 din Bucureşti, lăsat liber de Daniela Popa, ieri, fosta şefă de la Loterie ne-a spus că, momentan, nu se găndeşte la aşa ceva.

„Pe 23 ianuarie va fi Conferinţa Naţională a PC unde se vor discuta toate aceste probleme. Există un Consiliu Director care decide acest aspect, eu nu mă impun. Eu deocamdată nu îmi pun această problemă vom vedea ce se va discuta", a susţinut Liliana Mincă. Încă vicepreşedinta PC a explicat că toată viaţa a ocupat funcţii de execuţie, care i-au venit mănuşă comparativ cu personalitatea sa, la Parlament însă, se va găndi la momentul în care se va hotărî să se retragă din aceste funcţii: „În viaţă ne propunem un anumit targhet. La o anumită vărstă cănd o să vreau să mă retrag am vreau să intru, probabil, şi în Parlament".

Eventualitatea de a face echipă cu soţul său la primăria Mangalia a fost respinsă de Liliana Mincă, apreciind că cei doi nu au făcut niciodată echipă în familie: „Fiecare dintre noi am avut echipa lui", a conchis Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii