Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir „PNL va avea la Constanţa viceprimar şi vicepreşedinte de CJ"

ro

15 Jul, 2011 00:00 2149 Marime text
cap_9.JPGInterviul online cu deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa a avut ca temă: „Cazinoul, obiect de tranzacţie şi împărţirea zonelor de influenţă în USL!" În cadrul discuţiei cu parlamentarul liberal au fost abordate o serie de subiecte, din care vom reda mai jos unele dintre cele mai relevante.

„Propun ca fondurile ce urmează să fie folosite pentru campania din 2012 să fie donate pentru salvarea Cazionului, oricum rezultatele sunt previzibile"

Gheorghe Dragomir despre Cazino: „Sunt dintre cei care cred că această superbă clădire ar trebui să rămână în patrimoniul municipiului Constanţa. Asta nu înseamnă că vreunul dintre noi deţinem la ora actuală soluţia miraculoasă prin care, în foarte scurt timp, Cazinoul poate să devină ceea ce ne-am dori, o clădire cu toate reparaţiile la zi. Sondajul nu hotărăşte, se cere doar o părere.
Indiferent de rezultatul sondajului făcut de primărie, discuţiile trebuie să continue în Consiliul Local, să se facă studii în ceea ce priveşte reparaţiile şi variantele de atragere de surse pentru această investiţie. Primăria cred că poate face acest efort pentru Cazino. Eu nu aş alege nicio variantă din cele trei propuse, ci aş iniţia contractarea unui credit care, pentru bugetul Constanţei, nu ar fi o problemă".

Gheorghe Dragomir despre Gigi Chiru: „Nu vreau să comentez niciun gest/campanie iniţiată de autopropusul candidat la Primăria Constanţei".

Gheorghe Dragomir despre campania electorală din 2012 : „Propun să nu se mai cheltuiască banii pentru campanie şi bugetele partidelor să le donăm la primărie pentru salvarea Cazinoului. Decât să umplem oraşul cu bannere şi afişe, mai bine donăm banii şi aşa se ştie care va fi rezultatul alegerilor".

„USL la Constanţa are 63%, PNL a scăzut la 21%"

Gheorghe Dragomir despre sondajele USL: „Sondajele se fac la Constanţa, sunt plătite de filiale, dar sunt centralizate de Bucureşti. Ce ştiu despre noi este că PNL a scăzut în jur de 21% şi nu mă miră, pentru că intrarea în USL ne-a făcut să pierdem din electorat, dar ne-am asumat acest risc. Mă rog, după ce ne vom lămuri, vom mai avea de lucru să-i convingem pe cei care nu cred încă în USL, că se pot reîntoarce către PNL. USL ştiu că are la Constanţa undeva la 63%".

Gheorghe Dragomir despre candidaţii USL: „Acolo unde candidaţii sunt în funcţie, ei rămân în continuare candidaţi, aşa scrie în protocol. La Constanţa, USL va merge cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Şi noi suntem pregătiţi să dăm un candidat, dar nu-l avem desemnat. Şi PNL şi PC şi PSD au obligaţia să-i susţină pe cei care sunt în funcţii. Vom avea un viceprimar şi un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, probabil vor fi şi desemnaţi. Discuţiile se vor purta din timp. Candidaţii pentru CL şi CJ vor fi oameni deosebiţi, vor fi oameni cu notorietate, unii poate mai noi în politică, dar oameni de nădejde care vor şti să reprezinte interesele constănţenilor şi ale judeţului şi municipiului. Nu neapărat preşedinţii de filiale municipală şi judeţeană vor fi cap de listă la alegeri".

Gheorghe Dragomir despre tensiunile din filialele USL: „Nu am semnat încă protocolul la Constanţa, pentru că am dorit să facem un eveniment politic, dar, fiind vară, nu merge, aşa că o vom lăsa pentru la toamnă. În Tuzla, Năvodari, Mangalia şi Cernavodă recunosc că sunt probleme şi îi mai lăsăm să discute".

Întregul interviu poate fi accesat pe ediţia online a cotidianului nostru www.ziuadeconstanta.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gheorghe 20 Jul, 2011 14:36 penelistii din Constanta, cand s-au aliniat in spatele lui mazarel, botanistul la propriu, dar si dupa narav, si-au semnat condamnarea!!! Chiar Membrii peneleului si P.C.-ului, nu vor vota pe mazarel, si cu atat mai mult electoratul, nici atat!!! dragomirel cel mititel, se da si el in vorba, caci oricum, in ciuda fotoliului de parlamentar, el nu inseamna chiar nimik pentru Constanta. Vorbeste, ca sa se mai auda vorbind!!! Cu totii, au vandut Constanta botanistului!!! Acum, exista o opozitie puternmica, si vom invinge! dragomirel, cel mititel, unde locuiesti? In Arad? Uita-te belebedocule, la parcurile sfasiate, cu iarba neingrijita, cu tantari, fara banci...uita-te pe bulevarde, sa vezi spatiuile verzi cum sunt distruse de blocuri care rasar la 3-4 m de alte blocuri, contrar legilor privind siguranta la incendii, uite-te la dezastrul Constantei! Ai ochelari, dar se pare ca sunt inutili!!!
  • ion 15 Jul, 2011 01:26 nu le-o fi rusine la liberalii astia langa psd-isti cu mazare candidat iar la primarie?cristal se vede acum ce inseamna politica pt astia.nici un principiu nu mai conteaza pt ei ci doar invartelile lor de afaceri.si nu le crapa obrazul de rusine!
  • Viseaza si Dragomir ce sa faca 14 Jul, 2011 23:18 Stai sa vezi surpriza la PNL ca nu va avea la Constanta nici viceprimar si nici vicepresedinte si exact "autopropusul" Chiru va castiga primaria Constanta iar Dragomir se va uita de pe margine....la primarie. Chirule ai votul multora, ei nu inteleg saracii ca cu cat te barfesc mai mult cu atat te umfla mai tare