Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directia Culte si Patrimoniu da peste 100.000 de lei pentru consultanta

ro

23 Mar, 2010 03:08 1249 Marime text
sedinta_cjc.jpgÎn urmă cu câteva zile, Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Constanţa a lansat în Sistemul Public de Achiziţii Publice invitaţia prin care solicită servicii de consultanţă pentru proiectele privind protejarea patrimoniului cultural naţional dar şi consultanţă prin informări şi consiliere lunară cu privire la unele programe de finanţare nerambursabilă privind patrimoniu mobil, imobil, imaterial.

Pentru primul dintre proiecte, Direcţia din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa pune la dispoziţia firmei care va oferi cele mai bune servicii de consultanţă în gestionarea proiectelor, 50.000 de lei, sumă plătită fără TVA, în vreme ce pentru cel de-al doilea sunt oferiţi 57.000 de lei. Procedura de adjudecare a celor două oferte a început în 19 martie. Cât priveşte consultanţa pentru cel de-al doilea proiect, serviciile de consultanta în arhitectură constau în analiza de documentaţii, dosare pentru eliberare avize specifice, coroborat cu consultanţă în arheologie şi patrimoniul mobil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elan Mihaela 23 Mar, 2010 16:24 Bravo pentru ca poate. Cred ca asa o sa fie rezolvate cu operativitate dosarele ce asteapta avizarea pe arhitectura si arheologie. Nu stiu cine este director, dar vad ca si-a dat seama ca trebuie sa atraga fonduri pentru patrimoniu. Bravo inca o data si sa auzim numai de bine.