Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir, facut mart de un danez la Mondialele de table

ro

06 Aug, 2009 01:49 1666 Marime text

cjc_cristinel_dragomir_01.jpg„M-a bătut un danez în turul trei", a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, după ce, în urmă cu două săptămâni, a participat la Campionatul Mondial de table desfăşurat la Monte Carlo.

Cunoscut ca un împătimit al jocurilor de table cu carnet de membru al Federaţiei Române de Table încă din 1997, de la înfiinţarea sa, pesedistul şi-a pus norocul la încercare pentru cea de-a doua oară consecutiv. „Am mai participat şi anul trecut şi am luat bătaie în turul patru, acum am fost mai bun, m-a bătut în turul trei un danez. Am jucat în primii 128 din totalul celor 378 de participanţi. Dacă aş fi câştigat, jucam în primii 64", a declarat dezamăgit vicepreşedintele CJC. Acesta şi-a argumentat eşecul prin lipsa antrenamentului şi a timpului necesar în acest sens. „Nu prea m-am preocupat să mă antrenez, dar în general joc pe Internet, cu prietenii, la Club. Acum mă antrenez pentru Campionatul European de table care va avea loc la Praga, la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie", a mai completat pesedistul. Dragomir a câştigat o competiţie de gen, dar în plan local, în 2005, şi, după cum susţine, a mai participat şi la alte competiţii internaţionale.

Concursul a avut loc în perioada 12 şi 19 iulie, la Hotelul Fairmont, iar taxele de participare au variat între 200 şi 1.000 de euro. Ediţia de anul acesta este cea de-a 34-a organizată la Monte Carlo. Competiţia are tradiţie încă din 1976, când Campionatul European de Table a fost integrat cu Bahamas World Championship.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii