Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerchezu, Topraisar, Lumina şi Grădina au semnat protocolul USL Dragomir (PSD) - „Nu au voie să voteze altfel" (galerie foto)

ro

25 Mar, 2011 02:34 1589 Marime text
USL_semnare_protocol.jpgIeri, la sediul organizaţiei PSD Constanţa din zona Trocadero, în prezenţa liderilor PNL şi PSD de la judeţ, Gheorghe Dragomir şi Nicuşor Constantinescu, au fost semnate protocoalele de colaborare la nivelul a patru organizaţii: Cerchezu, Topraisar, Lumina şi Grădina. Pe lângă liderii organizaţiilor PSD şi PNL, la eveniment au fost prezenţi şi preşedinţii organizaţiilor PC din localităţile mai sus amintite.

Evenimentul a început cu jumătate de oră mai târziu faţă de ora la care era programată semnarea oficială a protocolului, timp în care toţi cei prezenţi l-au aşteptat pe şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, şeful de la judeţ al pesediştilor. Liderii celor trei formaţiuni politice, PSD, PNL şi PC, au semnat disciplinaţi protocoalele de colaborare, avându-i de-a dreapta şi de-a stânga pe şefii Constantinescu şi Dragomir (PNL), fără ca vreunul dintre ei să aibă ceva de spus. Secretarul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, care şi-a îndeplinit cum se cuvine rolul de amfitrion al evenimentului, a ţinut în mod deosebit să amintească pe tot parcursul întâlnirii, în mod constant, că cei care nu se vor conforma protocolului vor fi daţi afară din partid, ca şi cum ar trebui să le fie frică de ceea ce gândesc şi de ceea ce ar trebui să facă. „Am început cu organizaţiile care au fost mai uşor de convins şi cele care s-au înţeles. Pe celelalte le lăsăm la urmă", a mai spus Dragomir. Acesta a mai adăugat că toţi cei prezenţi ieri din organizaţiile din judeţ vor trebui să se întâlnească înaintea fiecărei şedinţe de Consiliu Local şi să se pună de acord asupra proiectelor. „Nu au voie să voteze altfel în şedinţele de Consiliu Local, cerem consens. Le doresc multă înţelepciune. Trebuie să trecem peste toate problemele minore, este mult mai important protocolul decât să ne împiedicăm de o problemă minoră", a mai spus Dragomir.

Şeful de la judeţ al PSD, Nicuşor Constantinescu, le-a transmis colegilor că „oamenii aşteaptă de la ei loialitate şi încredere ca să poată funcţiona şi după 2012 ca alianţă".

Şi liderul liberal de la judeţ, Gheorghe Dragomir, a transmis faptul că vor fi foarte tranşanţi cu cei care nu vor dori să colaboreze cu colegii din PSD: „Cu cei care nu vor reuşi să ajungă la un consens nu vom putea decât să rămânem prieteni, nu şi colegi de partid. Pe cei care nu se vor conforma îi vom exclude din partid".

De precizat că 15 octombrie este termenul limită pentru cele trei formaţiuni care trebuie să-şi finalizeze listele cu candidaţi, dar şi candidatul unic.

Semnarea protocoalelor va continua săptămânal sau chiar mai des, în funcţie de cât vor reuşi cei de la judeţ să-şi convingă organizaţiile din teritoriu asupra eficienţei acestei alianţe. Astăzi, de la ora 14.00, urmează a fi semnate protocoalele de colaborare între organizaţiile din Ovidiu, Mereni, Negru Vodă, Amzacea şi Comana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sonor 28 Mar, 2011 18:16 Va marturisesc ca mi-am rupt carnetul liberal,nu mai cred in principii liberale,facetio si voi alti liberali care nu va mai regasiti printre ei si hai sa-i trantim la alegerile locale din 2012.