Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol de colaborare, încheiat între UMC și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM

ro

28 Mar, 2024 14:38 818 Marime text






 
  • Universitatea Maritimă din Constanța a semnat astăzi, 28 martie 2024, un protocol de colaborare cu Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM.
 
Obiectivul principal al acestui parteneriat academic este cooperarea dintre mediul universitar şi mediul de afaceri în vederea cunoaşterii cerinţelor şi aşteptărilor pieţei muncii, formării de competenţe şi abilităţi pentru studenţi, studii de cercetare pentru mediul de afaceri şi creşterea nivelului de calitate în sistemul educational, potrivit Universității Maritime din Constanța.
Protocolul este un preambul la evenimentul din data de 10 mai 2024, intitulat „Egalitatea de gen și egalitatea de șanse în mediul de afaceri".
 

„Ne dorim o formă de colaborare interactivă, pe multiple planuri de interes, în domeniul educației şi cercetării ştiinţifice. Formarea, instruirea şi dezvoltarea infrastructurii mentale a societății românești este necesară, în contextul globalizării și apartenenței țării noastre la spațiul european”, a declarat prof. univ. dr. Ing. Violeta-Vali Ciucur, Rector al Universității Maritime din Constanța.

 
Citește și
Universitatea Maritimă Constanța organizează primul curs de Securitate Cibernetică în Domeniul Maritim al Uniunii Europene
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii