Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Consilierii locali votează aprobarea unor cheltuieli de reprezentare și protocol pentru anul 2024 (DOCUMENT)

ro

26 Feb, 2024 12:00 452 Marime text

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Printre proiecte se află un proiect ce vizează aprobarea unor cheltuieli de reprezentare și protocol pentru anul 2024.
 
Este vorba despre proiect de hotărâre nr. 84/2024 privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare și protocol pentru anul 2024; avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5.   

Initiator al proiectului este primar Vergil Chițac.
 
Având în vedere reglementările art.4 din O.G. 80/30.08.2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice este necesar ca, în virtutea exerciţiului bugetar, acest fond să fie aprobat prin hotărâre a Consiliului local al municipiului Constanţa.
 
Ţinând cont de faptul că acţiunile de protocol pentru anul 2024 sunt realizate pentru buna desfăşurare şi organizare a diverselor intâlniri protocolare (vizite, delegaţii interne şi externe) desfăşurate în cadrul instituţiei, pentru organizarea comisiilor de specialitate şi a şedinţelor Consiliului local, pentru organizarea conferinţelor de presă precum şi alte activităţi de reprezentare organizate de Primăria municipiului Constanţa, este necesară aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol in valoare de 146.666,79 lei cu TVA, ce vor fi suportate de la bugetul local, se arată în referatul de aprobare.
 
În temeiul prevederilor art.136 alin.(1) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ cu modificările şi completările ulterioare, iniţiez proiectul de hotărâre privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol pentru anul 2024.



În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul în integralitate. 


Citește și:

Proiectul de hotărâre, pe masa consilierilor localiHarta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța va fi actualizată (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii