Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai socanta declaratie a anului 2008

ro

04 Jan, 2009 16:14 1586 Marime text
Mazăre: „Băsescu, cel mai împăciuitor şi echilibrat preşedinte pe care l-a avut România"
BUCUREŞTI / 16:02, 5.12.2008

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, vineri, (NR-5 decembrie 2008) că, în cadrul consultărilor de la Cotroceni, şeful statului, Traian Băsescu, a fost „cel mai împăciuitor şi cel mai echilibrat preşedinte pe care l-a avut România de când este ea", el exprimându-şi speranţa ca acest lucru să nu fi fost de faţadă.

„Dacă stăteai să-l asculţi pe preşedinte, era cel mai împăciuitor şi cel mai echilibrat preşedinte pe care l-a avut România de când este ea. Eu sper ca să nu fie doar o chestiune de faţadă", a comentat Mazăre.

El a precizat că Traian Băsescu a transmis delegaţiei PSD că doreşte un guvern stabil şi că varianta care îi este cel mai puţin pe plac este cea a unui guvern minoritar.

„Nu s-a făcut nicio propunere deocamdată, urmează discuţiile între partide. Nu ştiu cât poate negocia PDL - se ştie de unde vine lumina - dar nu contează, vor fi discuţiile între partide, după aceea vor discuta preşedinţii de partide să vadă dacă se pot cupla partidele să facă un guvern stabil", a adăugat Mazăre.

El a arătat că, personal, îşi menţine poziţia, respectiv aceea ca PSD să rămână în opoziţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii