Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias si Chirila, delegati la sedinta Colegiului Director de duminica

ro

20 Mar, 2010 02:24 1837 Marime text
banias_des.jpgMembrii Biroului Permanent Judeţean s-au reunit ieri în şedinţa săptămânală pentru a ultima discuţie pe baza noului draft al statutului PD-L care va fi votat duminică la şedinţa Colegiului Director. La şedinţă vor fi prezenţi senatorul Mircea Banias, deputatul Cobstantin Chirilă iar în măsura în care vor putea ajunge, şi deputaţii Maria Stavrositu şi Zanfir Iorguş.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, Mircea Banias, a precizat că fiecare membru al BPJ a primit pe mail câte un exemplar din noul statut în vederea obţinerii de la colegii săi a unor eventuale propuneri de modificare care să fie luate în calcul la şedinţa de duminică.

"Toţi colegii au primit draft-ul de statut şi au putut să se pronunţe în legătură cu conţinutul acestuia. De exemplu, Adrian Sponte, a solicitat ca în statutul nou, preşedinţii de organizaţii interne să aibă calitatea de membru cu toate drepturile. Ei acum sunt invitaţi la BPJ şi BPN dar nu au drept de decizie pe toate chestiunile. O să susţinem la Colegiul Director să fie propusă această modificare". Preşedinele PD-L a mai adăugat că mai aşteaptă până duminică-dimineaţă solicitările colegilor săi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pt.horia 20 Mar, 2010 10:07 daca esti asa informat stii probabil ca parlamentarii nu au drept de vot la Colegiu director, ci doar presedintii
  • pd 20 Mar, 2010 09:23 Succes Banias!De constantin florian care sapa si iar sapa fara folos, avem noi grija. Doar atit mai spun: isi sapa groapa singur.
  • Horia 20 Mar, 2010 06:07 O abureala de articol!Toti parlamentarii PDL sunt delagati prin statut si toti trebuie sa fie acolo!Nu inteleg titlul acestui articol si insinuarea cum ca Stavrositu si Iorgus nu ar putea sa ajunga la Colegiul Director...