Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motociclistul lovit de sotia lui Tucan acuza

ro

07 Dec, 2009 02:17 5121 Marime text
cap2.jpgLucian Gabriel Bobârnac, motociclistul care a fost accidentat de soţia liberalului Jean Paul Tucan în urmă cu câteva zile, susţine că politicianul nu îi permite să ia legătura cu soţia lui şi i-a transmis să fie mulţumit că a scăpat cu viaţă.

„Marţi, 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, venind dinspre Năvodari către Constanţa, conducând o motocicletă marca Kawasaky, cu numărul CT 08 WED, am fost accidentat de o maşină de teren marca Range Rover, având număr de înmatriculare CT 10 JTG, condusă de doamna Alina Carmen Tucan, soţia cunoscutului consilier local din Năvodari, Jean Paul Tucan", povesteşte motociclistul. În continuare, acesta spune că „circulam regulamentar pe banda a treia pe sensul meu de mers, când am observat că şoferul maşinii respective a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens. Am încercat pe cât posibil să o evit, dar, impactul fiind iminent, am pus mâinile pe rezervor şi am reuşit să mă arunc cu o fracţiune de secundă înaintea impactului". Motociclistul spune că nu-şi mai aminteşte decât faptul că a venit cineva la el, i-a scos casca, să poată respira, şi a fost transportat cu ambulanţa la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean. Totodată, Lucian Bobârnac spune că i-au fost prelevate probe de sânge, pentru a i se stabili alcoolemia, şi s-a constatat faptul că nu băuse. „Mi-au fost făcute mai multe seturi de analize, printre care şi cele pentru stabilirea alcoolemiei, rezultând în cele din urmă faptul că nu consumasem băuturi alcoolice. Am fost diagnosticat cu politraumatism din accident, fractură de femur stâng, plagă escoriată abdomen şi multiple leziuni pe diferite părţi ale corpului".

Tucan refuză orice implicare

„Am fost internat în secţia de Ortopedie şi supus la două operaţii la piciorul stâng", povesteşte Bobârnac, afirmând că în intervalul în care a stat internat, cea care l-a băgat în spital nu s-a interesat de starea sănătăţii sale. „Am încercat să iau legătura cu doamna în tot acest timp, dar m-am lovit de domul deputat care refuză orice implicare din partea dânsului şi mi-a transmis să fiu mulţumit că am scăpat cu viaţă. Consideră că soţia dumnealui nu trebuie să vadă un om în spital deoarece o afectează emoţional şi îi provoacă o traumă, dar când doamna a produs acest accident nu a avut nici o remuşcare", acuză motociclistul. „Poate ar trebui să-i mulţumesc doamnei pentru suferinţa provocată şi pentru toate cicatricele care îmi vor rămâne şi să mă mulţumesc că am fost lovit de soţia unui deputat", a conchis Lucian Bobârnac. Potrivit anchetatorilor, accidentul produs de Alina Tucan a avut loc în seara de 1 decembrie, în staţiunea Mamaia. Poliţiştii au afirmat la momentul respectiv că, din cauza neatenţiei, soţia politicianului a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de Lucian Bobârnac, care circula regulamentar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pisi 08 Feb, 2010 17:34 nu stiti decat sa blamati,dar cand v-au carat moca peste tot , tucanii.......era bine!!!!!!!!!!va plateau si facturle de lumina , intretinerea,eco term,va dadeau bani pentru copii,pt medicamente , va duceau la tratamente la Techirghiol , in excursii,veneau acasa si va dadeau pachete.toate astea din banii lor!!!!!!!matei si calapod au dat din banii vostri , fraierilor ................. dar daca nu ai cap , vai de picioare!!!!!!!!!
  • buzz 08 Dec, 2009 00:04 da..si eu aveam 130 in mamaia...si a trecut pe langa mine...are mania vitezei..merita impuscata in cap..pe stadionu faru..in fatza a mii de constanteni
  • navodarean 07 Dec, 2009 13:51 Tucan este un gunoi de om, toata lumea stie asta. Sper ca politia sa-si faca datoria, sa nu se lase intimidata de amenintarile acestui infractor si sa ia masurile legale. Deseori aceasta masina, a d-nei Tucan, m-a depasit in trafic in statiunea mamaia si am impresia ca femeia asta nu stie sa conduca sub 100 km/h. Este singura responsabila pt accident si poate ar trebui sa se calmeze, pentru ca putea sa ucida un om. Asta daca, bineinteles, vietile omenesti au valoare pentru ea
  • alex 07 Dec, 2009 00:32 Iata cum incep sa-i ajunga blestemele. Pacat ca apar si victime colaterale, dar asta e. Ma intreb de ce d-nei tucan nu i-au fost recoltate probe de sange.