Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majorat finalizat cu un viol

ro

19 Jun, 2009 02:07 3800 Marime text
cap_3.jpgUn elev al liceului „Decebal" a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol. Ştefan Cristian Bordianu are, potrivit rechizitoriului, 18 ani şi patru luni şi este elev în clasa a X-a a unităţii de învăţământ. 

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în noaptea de 5 spre 6 iunie, liceanul a violat-o pe Andreea Elena J., de 14 ani, după ce s-au cunoscut la o petrecere de majorat, serbată la Restaurantul „Zorile", din Constanţa. Preluată de ambulanţă, victima a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, cu diagnosticul „multiple excoriaţii superficiale la nivelul antebraţelor bilateral, torace posterior, abdomen, membre inferioare, fese. Stare de ebrietate. Viol". Cu alte cuvinte, fata fusese violată. Procurorii arată în rechizitoriu că Bordianu nici măcar nu a scos-o pe victima sa din boscheţii în care o dusese şi a cerut ajutorul unor prieteni pentru asta, el rămânând ascuns la venirea poliţiştilor. Potrivit anchetatorilor, în seara de 5 iunie, victima, împreună cu o prietenă a ei, au fost invitate la majoratul lui Radu Sorin Sava, unde Andreea Elena J. a consumat mai multe pahare de whisky, dar şi alte băuturi alcoolice. La respectiva petrecere, fata l-a cunoscut pe Ştefan Cristian Bordianu, cu care a dansat o dată, iar apoi s-a dus la masa acestuia unde, potrivit martorilor, cei doi au început să se sărute. După un timp, invitaţii au observat lipsa acestora, iar prietena Andreei a încercat să ia legătura telefonic cu ei. Bordianu i-a replicat că se plimbă pe plajă, însă niciunul din cei doi nu s-a întors la petrecere. Fata a fost descoperită de poliţiştii Secţiei 3, în jurul orei 2.30, după ce fusese scoasă din râpa în care o dusese Bordianu de prietenii acestuia, dat fiind că ea se afla într-o stare avansată de ebrietate, era inconştientă şi nu putea vorbi. Victima era dezbrăcată în partea de jos a corpului. Adolescenta a fost transportată de urgenţă la spital. În faţa anchetatorilor, liceanul a dat declaraţii contradictorii.

 

{mos_ri:majorat,liceu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • .... 08 Jul, 2009 10:26 sunt un prieten de al lui, ne cunoastem de mult si nu cred ca numai el a fost de vina... cred ca si pe fata aia a mancato,iar el a scarpinato;)
  • anonim 07 Jul, 2009 21:47 Este vecinul meu si il cunosc de cand eram copii.. Nu pot sa cred ca este in totalitate vinovat !! Sunt fata si nu concep asa ceva.. Consider ca atat ea cat si parintii ei sunt vinovati .. La 14 ani nu stiam de whisky si de majorate .. Inca ma jucam cu papusile !! Halal parinti are fata !!
  • anonim.. 01 Jul, 2009 15:19 un pusti care era ca o fetita sa mor eu.....nu pot sa cred ca a facut asa ceva....
  • fara nume 21 Jun, 2009 00:29 nu crezi ca esti un pic cam dura ?? nici macar nu sti exact ce s`a intamplat. inteleg ca asta e meseria ta : sa scrii articole, dar.. nu poti vorbi chiar asa pt ca nu ai habar de ce s`a intamplat.
  • anonim 19 Jun, 2009 21:34 De ce nu va informati inainte sa scrieti un articol? Bordianu nu a dus-o in rapa pe fata. A cazut singura deoarece era beata. Si ea a fost cea care l-a provocat. Daca tot cititi un dosar penal, cititi-l in intregime si prezentati obiectiv faptele. Incercati doar sa faceti o stire senzationala din drama unui tanar.
  • :)) 19 Jun, 2009 12:12 tipu` intra a 12 nu era a 10