Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au dat 4.000 de euro sa treaca frontiera ilegal

ro

22 Jul, 2009 03:07 1438 Marime text
Doi cetăţeni din Macedonia, soţ şi soţie, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră constănţeni în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa, după ce i-au plătit unui ghid bulgar 4.000 de euro în acest sens. 

Fidanka Siminova, de 27 de ani, şi ghidul său, Lyubomir Tancov, de 47 de ani, din Bulgaria, au fost depistaţi de oamenii legii luni dimineaţă, în jurul orei 7.30, pe raza localităţii Negru Vodă. Pentru că nu vorbeau limba română, aceştia le-au atras atenţia poliţiştilor şi, în urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia nu avea viză şi încerca să treacă ilegal frontiera. În cursul audierilor, Siminova a precizat că voia să ajungă împreună cu soţul ei, Vancho Siminov, de 36 de ani, în Elveţia. În acest scop, i-au cerut ajutorul lui Tancov, care le-a promis că le va fi călăuză peste frontieră, în schimbul sumei de 2.000 euro, pentru fiecare. Ulterior, Vancho Siminov a fost descoperit în apropierea zonei de frontieră. Cei doi macedoneni sunt cercetaţi pentru intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar bulgarul s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la această infracţiune. După finalizarea anchetei de către Poliţia de Frontieră, dosarele vor fi trimise Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ytik 22 Jul, 2009 08:40 mai bine dadeau spaga lui CLC MIRCEA ION comandantul portului c-ta sud ,sigur rezolva treaba,este omul PD-L ului, duce spaga la partid