Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi se „prăbuşte", du-te Mazăre după el!!!

ro

12 Aug, 2011 00:58 2851 Marime text
lavinia_bun.jpgGigi Chiru mai are aproximativ 500 de ore până se va prăbuşi în penibil aşteptând demisia de onoare a primarului Mazăre.

„După 11 ani cu Mazăre", ca să-l parafrazez pe Chiru, noi, posesorii de buletine de Constanţa suntem mult mai îndreptăţiţi să cerem demisia primarului dincolo de orice interes electoral. Pe această cale, ţin să-i reamintesc domnului Chiru că pe noi ne doare că Strada Traian se prăbuşeşte, că zona Peninsulară arată ca după bombardament, că parcurile ne-au fost distruse sau vândute bucată cu bucată sau că Podul IMPC se clatină. Tot noi roşim când auzim din gura bucureştenilor, braşovenilor sau sibienilor că avem un primar „papagal", „circar" sau „penibil", „impotent", „desfrânat" şi epitetele pot continua... şi nu dumneavoastră a cărui viaţă, activitate, afaceri şi interese se derulează la Eforie. Nu puteţi vorbi dvs, domnule Chiru, despre taxa de protecţie cerută agenţilor economici constănţeni pentru că o spuneţi doar din auzite, nu puteţi ţipa în numele oamenilor de afaceri şi al simplilor cetăţeni pentru că nu vă plătiţi taxele şi impozitele la ghişeul Virginiei Ştefănică-Uzun, nu puteţi vorbi despre Cazinou, ci mai degrabă despre Băile Reci de la Eforie Sud şi, în sfârşit, nu puteţi vorbi în numele constănţenilor pur şi simplu pentru că nu trăiţi în Constanţa, decât în trecere pe bulevard la bordul bolidului proprietate personală.

Puteţi însă să vorbiţi de viaţa de noapte a oraşului, pe care o frecventaţi la fel ca şi „Piratul" de sezon al lui Botezatu. Puteţi vorbi de Ramona Gabor, cu care v-aţi fotografiat ca să vadă lumea că sunteţi monden. Şi, ca să vedeţi că sunt fată bună, puteţi să vorbiţi şi cu domnul Boc, poate totuşi nu va da UNPR postul de director de Inspectoratul Judeţean în Construcţii....

Cât despre lovitura de imagine pe care v-aţi gândit că o veţi da când o să cereţi demisia lui Mazăre sub ameninţarea celor 70000 de semnături de la organizaţia PDL Eforie, sigur v-aţi pripit. Ori dvs, ori băiatul de la partid care vă imortalizează la conferinţele de presă şi care înţeleg că v-a sugerat să schimbaţi pe ultima sută de metri mesajele postate pe panoul inaugurat cu mare fast! Până veţi afla ce înseamnă fair play-ul în politică, adică echipa câştigătoare nu se schimbă, vreau să vă dau o veste proastă. Nu puteţi poza ca salvator al Constanţei, când încă dvs sunteţi corigent la limba română. Până la „absolvire" vă doresc mintea de pe urmă ca PDL Constanţa să nu se „prăbuşte" iar dvs sper să aveţi „atracţie" pentru învăţătură politică că de atragerea fondurilor europene se ocupă alţii. La bună vedere!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sile this Millennium 14 Aug, 2011 12:45 D-na Lavinia SICLITARU , felicitări pentru articolul aceasta obiectiv dar şi punctual ...în ceea ce priveşte "gramatica" de "eforie" a PDL C-ta la alegerea NOULUI PRIMAR AL CONSTANŢEI ! Dl.Gigi Chiru va avea în alegeri la Constanţa succesul care la avut dl.Vasile Blaga din Oradea în candidatura sa împotrva dl. Oprescu la Bucureşti.
  • Sergiu 12 Aug, 2011 20:10 Felicitari pentru articol.Aceasta jurnalista ar trebui premiata.Celelalte articole sunt scrise cu reticenta si ma intreb din ce cauza? Sa fie vorba de contracte platite de cel care "se prabuste".Sigur ca DA.Felicitari Lavinia Siclitaru si de ce nu si ziarului "Ziua".
  • Tanti Gina 12 Aug, 2011 16:11 Bravo Lavinia! Bine scris. Asa da. Eu una m-am saturat de mizeriile din politica locala. Astia sunt o apa si-un pamant. Astept cu sufletul la gura omul care sa-l dea jos pe circarul de mazare. Mai este putin si tare ma tem ca papagalul asta va mai ramane patru ani atarnat de primarie. Trebuie facut ceva sa scapam de hahalera. Chiar nu apare nimeni care sa-l tranteasca pe toreadorul mascarici? Chiar nu ne iubim copiii? Ce fel de oameni suntem sa ne vindem pe un kg de ulei si pe un pui? Hai sa ne trezim odata! Nu vedem oare orasul in ce hal arata? Unde Dumnezeu traiesc cei peste 60% care voteaza un asemenea specimen? Sunt orbi?
  • Radu 12 Aug, 2011 09:07 sa loviti in domn Gigi!
  • constantean 12 Aug, 2011 09:05 Felicitari doamna Siclitaru. O singura greseala:domnul Chiru se plimba cu "bolizii", nu cu bolidul. Ar fi mai bine sa isi dea Chiru demisia, ca de Mazare vom avea noi grija, dar uitati-va in ce hal a adus el PDL-ul.
  • radu 12 Aug, 2011 00:20 Bravo, bine scris, nu ne asteptam !
  • Anamaria Funda 11 Aug, 2011 23:16 Felicitari, Lavinia, pentru adevarul pe care l-ai pus pe tapet astfel incat realitatea este accesibila tuturor! Mai rar un astfel de discurs curajos in presa locala!