Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la clubul Taniei Budi

ro

03 Dec, 2009 00:16 8064 Marime text

deschidere.jpgLuministul de la Crush, ucis de taximetrist

Ionuţ Budi: „Suntem foarte trişti şi ne vom duce vineri la înmormântare, la Bucureşti. Din acest motiv, Clubul Crush va fi vineri în doliu şi nu va fi deschis"

Florin Ieremia, tânărul de 24 de ani care a decedat luni noaptea într-un tragic accident de maşină petrecut în faţa Clubului Wish, este plâns de către prietenii săi, care îl vor conduce vineri pe ultimul drum.

Ultima suflare şi-a dat-o lângă colegul său de muncă, Mihai Babu, cunoscut sub numele de DJ Coco, alături de care petrecuse. Cei doi tineri erau colegi de muncă, la clubul fraţilor Tania şi Ionuţ Budi, Crush. Florin Ieremia era, după spusele lui Ionuţ Budi, unul dintre cei mai buni luminişti din ţară. Reuşise abia în acest sezon să îl convingă să lase Bucureştiul natal pentru Constanţa, pentru a deveni angajatul clubului preferat al primarului Radu Mazăre. În seara în care a ieşit în oraş cu prietenii, Clubul Crush era închis. „Am vorbit cu cei cu care şi-a petrecut ultimele ore din viaţă, majoritatea angajaţi ai clubului şi buni prieteni cu Florin şi mi-au spus că mai toată seara au discutat despre moarte. El chiar spunea că nu îi este frică de moarte şi.... după puţină vreme a avut loc accidentul. Suntem foarte trişti şi ne vom duce vineri la înmormântare, la Bucureşti. Din acest motiv, Clubul Crush va fi vineri în doliu şi nu va fi deschis", a declarat Ionuţ Budi. Acesta a povestit despre Florin că era unul dintre cei mai buni luminişti din ţară şi că a lucrat în multe cluburi de renume. „La noi, la Constanţa, a mai venit pentru colaborări, însă era angajat al unui club din Bucureşti. Tot vorbisem cu el să vină aici, dar s-a decis abia anul acesta. Zicea că s-a săturat de Bucureşti şi oricum nu ştia foarte clar dacă se va redeschide clubul pentru care lucra", a mai spus proprietarul Clubului Crush. Pe de altă parte, sora acestuia, vedeta de televiziune Tania Budi, era încă şocată de vestea morţii lui Florin. „Sunt şocată. Nu-mi vine să cred. Noi am avut închis clubul în seara aia şi el a ieşit cu colegii de muncă. Au o gaşcă foarte mişto, mereu se distrează împreună. Mi s-a povestit că toată seara au vorbit despre moarte, dar într-un mod pueril, nicidecum dramatic. Cu siguranţă ne vom duce vineri la Bucureşti, la îmormântare", a spus Tania. De altfel, pe site-ul Clubului Crush este postat un anunţ în care se spune că mâine seară clubul va fi închis din cauza decesului prietenului şi colegului lor Florin, poreclit Ţeavă.

crush.jpgTaxi vs Q7

Tânărul Florin Ieremia şi-a găsit sfârşitul după ce a fost victima unui grav accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marţi, în faţa Clubului Wish.

În tragedia rutieră au fost implicate două taxiuri şi un Audi Q7. Accidentul s-a produs în jurul orei 2.20, când Ilmi Omer, de 20 de ani, şofer de taxi pe un Fiat Albea CT 21 JER, a întors maşina peste marcajul dublu continuu care separă cele două sensuri de mers. Mai mult, Omer nici nu a acordat prioritate şi a intrat cu taxiul într-un Audi Q7, B 95 YFG, la volanul căruia se afla Marian Siapte, de 19 ani, din Constanţa.

{mos_ri:Florin Ieremia,Tania Budi} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonimus 17 Dec, 2009 16:29 Poate ,daca domnul Siapte conducea sub 100km/h,mai aveau si ei , saracii, o sansa la viata.Romania te iubesc!!!