Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coaliţia Mazăre - PNL anti Rachieru

ro

07 Oct, 2010 00:00 3721 Marime text
deschidere.jpg„La anul, ne întâlnim în aceeaşi formulă şi nu o să uit că nu a fost prezent să dea explicaţii“, a declarat primarul în şedinţa de Consiliu Local de marţi, supărat pe cel pe care chiar el l-a ales să reprezinte această instituţie în urmă cu ceva ani

În cadrul şedinţei de Consiliu Local de marţi, primarul Radu Mazăre şi-a manifestat supărarea faţă de directorul RADET, Ilie Rachieru, care nu era prezent la şedinţă, trimiţându-l pentru explicaţii pe directorul economic, Gheorghe Enache. Să fie oare acesta începutul sfârşitului pe postul de şef al Regiei al prietenului Rachieru?!

ilie_rachieru_06.jpg

Cu o vechime de mai bine de şase ani în fruntea regiei, Ilie Rachieru este unul dintre oamenii pe care Mazăre i-a menţinut pe post, ca unul dintre cei mai de încredere ai săi.  A fost instalat în ianuarie 2004, în timpul primului mandat al primarului. La acel moment se vorbea chiar despre o legătură de rudenie cu Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Rachieru venea, la acea vreme, din judeţul Mehedinţi, unde ocupase timp de 12 ani funcţia de director al Regiei Autonome LOTUS, distribuitorul de agent termic din municipiul Drobeta-Turnu Severin, unde ar fi fost cercetat pentru nişte nereguli. 

În urmă cu două zile, Mazăre şi-a manifestat cu vehemenţă supărarea faţă de cel care a venit în locul directorului regiei, directorul economic Gheorghe Enache, să dea explicaţii colegilor consilieri în legătură cu un proiect de hotărâre referitor la aprobarea situaţiilor financiare anuale armonizate la 31.12.2009 ale RADET Constanţa. Mazăre  le-a dat dreptate până şi consilierilor liberali în ceea ce priveşte data târzie la care se prezintă respectiva situaţie. „La anul, ne întâlnim în aceeaşi formulă şi nu o să uit că nu a fost prezent să dea explicaţii“, a declarat primarul supărat pe Rachieru, cel pe care chiar el l-a ales să reprezinte această instituţie în urmă cu ceva ani.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • grig 07 Oct, 2010 19:09 o nulitate ce a pus in functie o alta nulitate.